BubRb Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Powiem tak, zresztą słowami mojego kolegi....notabene... jest tu na forum...... "(...) Po co w ogóle kombinujesz.... jak nic się nie dzieje wsiadaj i jedź... będziesz się martwił jak nawali :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) " Pozdrawiam wszystkich i Lech_N ;-) Cytuj Nie jedź szybciej, niż lata Twój Anioł Stróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolba Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 bo filtr wygląda jak brudna szmata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Kolba, wymień na ( zamiennik) i po sprawie. Będziesz miał czyste sumienie i spokojną głowę.BubRb- dzięki za pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlyWhite Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Trochę odświeżę temat czyszczenia filtra k&n gdyż akurat przerabiam temat z modelem A063A04 Fajny filmik i jak już padło powyżej po spryskaniu specyfikiem po ok 10 minutach myć zimną wodą od wewnątrz do zewnątrz potem suszyć i oliwić... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Nie suszyć, sam ma wyschnąć bez pomocy. Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlyWhite Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 W dniu 11.02.2022 o 12:51, Wallygatorr napisał: Nie suszyć, sam ma wyschnąć bez pomocy. Suszyć w sensie - niech se schnie w garażu... A przy okazji nie oliwić za bardzo - Butelka oleju ma taki dzyndzel do oliwienia, który pasuje do żeberka filtra... Ja zauważyłem to zbyt późno i zbyt dużo oleju nalałem na materiał więc przez dwa dni kąpało w dół... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 (edytowane) Następnym razem pójdzie lepiej. Edytowane 25 Lutego 2022 przez FIS Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlyWhite Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 No tak, ten pierwszy raz nie zawsze idealny ale ponoć zapada w pamięć... 🙂 Mam jeszcze do wyczyszczenia filtr w Elektrze więc teraz pójdzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi