mort3n Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jedną sprawą jest to kopcenie, a drugą 17tyś w 12 letnim moto i to za 7 koła... nie chcę po prostu tego komentować, żeby nie być uszczypliwym.Co do dymienia/kopcenia, na razie nie ma co przeżywać, silnik FZ6 to bardzo żywotny silnik i raczej nie powinien mieć takich problemów nawet przy 117tyś km. Ja spotkałem się kiedyś też z FZ6, miała chyba 12tyś km, a koleś sprzedał ją za podobną cenę. Typowy laik, przyjął ją za coś w rozliczeniu, 3 razy się przejechał i sprzedał bo mu nie potrzebna była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrejus17 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 O chłopie, to jest podobne zupełnie do niczego :D To trzeba nagrać za widoku żeby było widać jaki kolor ma ten dym. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrejus17 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 A jak chuchniesz to też widzisz parę? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrejus17 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zależy kiedy, po dobrej butelce widzę dużo pary. A tak na poważnie to zależy od temp otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jak dla mnie nic niepokojącego.A w ramach wdzięczności chce taką flaszkę, co się po niej dobrze chucha. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zrób ze 20km i powinien przestać. Ale nie zaszkodzi jak sprawdzisz ilość płynu w chłodnicy. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi