KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Ot Limo zabłysnął ha ha ha ha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Lol, ale Klaudiusz nie zaprzeczasz :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 No to byłem w Lexusie. RX450h. Ja pitole ale star trek. Co tu więcej pisać urywa dupę z płucami i przełykiem. Miałem w planie obejrzeć inne, zajrzałem do vw, peugeota i odpuściłem, to bez sensu. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Lol, ale Klaudiusz nie zaprzeczasz :D Żem pantofel? No nie wiem, nie Ja siedzę w domu na FM i wyczekuję swojej Kobity ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 No to byłem w Lexusie. RX450h. Ja pitole ale star trek. Co tu więcej pisać urywa dupę z płucami i przełykiem. Miałem w planie obejrzeć inne, zajrzałem do vw, peugeota i odpuściłem, to bez sensu. No tak ale kupujesz co innego bo Żona chce :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 No tak ale kupujesz co innego bo Żona chce :DA skąd wiesz co kupuję? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Jesli juz RX to wystarczy 350, jesli stac cie na 450h dosyp troche z woreczka I zerknij na GX460 to klasa wyzej. Ja bardzo lubie serie GX, LS jest drogi bo ponad 100 $ za tyle wolalbym tansza i obszerniejsza Toyote Land Cruiser Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 A skąd wiesz co kupuję? Napisałeś na poprzedniej stronie, cytuję: Pokazałem niechcący żonie Evoqua no i klops, nie chce innego Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Jesli juz RX to wystarczy 350, jesli stac cie na 450h dosyp troche z woreczka I zerknij na GX460 to klasa wyzej. Ja bardzo lubie serie GX, LS jest drogi bo ponad 100 $ za tyle wolalbym tansza i obszerniejsza Toyote Land Cruiser Nie chcę ciężkiej terenówki. Poza tym GX nie jest oferowany w EU. Dla mnie najlepszy byłby GS ale RX też obleci :) Napisałeś na poprzedniej stronie, cytuję: Pokazałem niechcący żonie Evoqua no i klops, nie chce innego A słyszałeś taką maksymę że kobieta zmienną jest? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Tommo, Ja to sie Tobie dziwie ..... chyba że to lubisz ale jak moja coś wybiera to Ja się nie odzywam ........ nie wybiera :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Dlatego wersje z wtyczką są fajniejsze i ten miś mi się podoba. Na pewien moment podobnie myślałem. Jednak po przeanalizowaniu stwierdzam, że byłby to zły pomysł. Dochodzi dodatkowa czynność podłączania samochodu do gniazdka ładowania jako codzienny rytuał. Stajesz się w pewnym momencie więźniem samochodu. Nie chcę tego. Hybryda Lexusa działa sama bez angażowania w to kierowcy. I tak jest dobrze. Tommo, Ja to sie Tobie dziwie ..... chyba że to lubisz ale jak moja coś wybiera to Ja się nie odzywamJasnee Moja też kombinuje ......... mówię bierz Prosiaka w nowej budzie i już a ta jęczy że Rovera chce tego dużego .............. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 No i co? Wyraziłem zdanie ale nic więcej .......... Ona wybiera i decyduje, Ja to pitole szkoda nerwów, ewentualnie pomogę w konfiguracji bo kiedyś kupiła X5 bez zawieszenia pneumatycznego ...... masakra Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 No i co? Wyraziłem zdanie ale nic więcej .......... Ona wybiera i decyduje, Ja to pitole szkoda nerwów, ewentualnie pomogę w konfiguracji bo kiedyś kupiła X5 bez zawieszenia pneumatycznego ...... masakra Pneumatyka fajna. RX też występuje z i bez poduch. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 A słyszałeś taką maksymę że kobieta zmienną jest? Ta, słyszałem :). Powodzenia w kombinowaniu żeby jej decyzja była po Twojej myśli :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Aporpos hybryd to moim zdaniem nissan/infiniti to lepiej rozwiązał jak toyota/lexus.Masz dealera Infiniti w okolicy? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi