crazybiker_ Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam, mam pytanko odnośnie tego motorka. Otóż znajomy posiada ową kawę jest to rocznik 95' , ale co dziwne nie posiada tych charakterystycznych rur łączących owiewkę ze zbiornikiem, owiewka nie posiada otworów a na zbiorniku są zaślepki , licznik skalowany w km/h , może ktoś wie co to za wersja :?: Możliwe że za parę miesięcy będzie to mój sprzęt więc chciałbym coś wiedzieć na ten temat, z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalOlsztyn Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Z tego co wiem to nie robili takich. Prawdopodobnie przerobione przez wlasciciela. Jesli chcesz duzo info na temat tego modelu (po angielsku) znalazlem ciekawa stronke. Jak cos to gg: 1817279 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 moze własciciel zmienił czache i dlatego tak jest. tych sprzetów jest mało na ryneczku wiec w razie wypadeczku moze byc problem i kloes założył co dostał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 witam oglądałem tę kawę z każdej strony a najdokładniej właśnie te miejsca i z tego co się dopatrzyłem to wszystko orginalne tzn. zaślepki na zbiorniku i miejsca w których powinny być otwory na czaszy... nic tam nie było klejone czy coś w tym rodzaju, dodam że motorek jest cały w org.lakierze. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Odradzal bym ci kupno tego motocykla.Ze wzgledu na slaba popularnosc u nas brak czesci itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Odradzal bym ci kupno tego motocykla.Ze wzgledu na slaba popularnosc u nas brak czesci itdCo ty gadasz ? Przecież to nie komuna że nic nie ma. Czytając opinie użytkowników to właśnie nie ma problemów z częściami.Moja kuzynka ma takiego i jest zadowolona :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 No to otworz sobie jakies gazety i poszukaj czesci do tego motorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 A czy części są tylko w gazetach :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 A to znasz jakies lepsze zrodlo informacji gdzie sa zamieszczone oferty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalOlsztyn Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 A to znasz jakies lepsze zrodlo informacji gdzie sa zamieszczone oferty ?? internet :P [ Dopisane: 22-01-2006, 17:52 ]w sumie najlepiej by bylo jakbys pokazal fotki tej zxrki. Jestem ciekaw gdzie sa wloty powietrza jak w standardowym miejscu sa zaslepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 RafalOlsztyn jezeli mowisz ze w necie jest wiecej ofert niz w gazetach motocyklowych to wielki respect dla ciebie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Z tego co wiem to w zxr 750 rury te w wersjach tzw. ekologicznych doprowadzały powietrze do zaworków znajdujących się na głowicy cylindrów, które miały za zadanie odpowietrzać wnętrze silnika, więc mysle że to samo jest w zxr 400. Z kolei były modele zxr 750 bez tego systemu ekologicznego i rury były zostawione jako atrapy...nie wiem co o tym myśleć w sumie każda zxr 400 jaką widziałem miała te rury a ta nie ma i nie wygląda to na jakąś reanimacje powypadkową.... [ Dopisane: 14 ]Nie mam jak zrobić fotek sprzęta bo koleś jest nieuchwytny... [ Dopisane: 14 ]jeżeli chodzi o części składowe to jest problem.... koleś wyrżnął orła w czerwcu, moto ma uszkodzoną tylną felgę i w dalszym ciągu nie może znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 crazybiker_ Ja jednak bym ci radził zrezygnować z kupowanie tego moto. Nie jest to sprzęt u nas super popularny i też wydaje mi się że z częśćiami bedzie problem. A dotego jak ma felge uszkodzoną i on nie może znaleźć części to nie liczyłbym na twoim miejscu że ty je szybciej znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 najlepsze jest to że otwarłem ostatnio starą giełdę i znalazłem taką felgę, koleś nie może jej sprzedać ze swojego rozbitego zxr 400 a została tylko ta felga i jeszcze jakaś drobnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 mi tez sie podobaja zxr 400.moze bedzie to moje następne moto.Mam pare pytan .ilu cylindrowy jest tam silnik i do czego słuza te rury ??..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi