kumpel kalamitki Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Może pomożecie gdzie kupić taką najlepiej jak na foto albo inną porządną owiewkę do GSR 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Od razu widać, że to nie będzie działać. Zakładaj zatyczki do uszu i tyle - odczuwalnie będzie mniej wiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Taką z Puiga sobie zafunduj: http://www.puig.tv/tuning-bikes/suzuki-gsr-600-2011/naked-new-generation/c171en/f199-r121-m2913/W Polsce znajdziesz sklepy handlujące tym. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Może pomożecie gdzie kupić taką najlepiej jak na foto albo inną porządną owiewkę do GSR 600 Ta z Twojego zdjęcia wygląda bardzo paskudnie :P Poszukaj takiej co nie zepsuje uroku motocykla - a nawet go poprawi, coś w tym stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Taką z Puiga sobie zafunduj: http://www.puig.tv/tuning-bikes/suzuki-gsr-600-2011/naked-new-generation/c171en/f199-r121-m2913/W Polsce znajdziesz sklepy handlujące tym. Pozdr.F.Wygląda jakby jej nie było. Malusia jakaś tako ona :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Całkiem serio mówie z tymi stoperami do uszu. Kup w aptece za 3,50 - różnica w odczuwaniu huraganu ogromna. Edytowane 8 Lipca 2016 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 wierze, wierze, że przytkanie uszu podnosi komfort i zmniejsza odczuwanie huraganu, ale napór na klatę dalej jest, a chciało by się gdzieś na ładnej drodze rozkręcić moją Suzi w dłuższej podroży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) To sobie GTRa musisz sprawić, a nie nakeda. Ja przy 191 wzrostu pomimo naporu latałem Strit Tryplem i nie narzekałem na "napór"... czasami w trasie też... GTRa kumplowi oddałem... Po prostu kupiłeś sobie to co masz i nie da się tego ubrać w budę co to kiedyś Jawy ubierali.A poza tym nie w iesz nawet ile taki pierdolnik jest w stanie ułatwić życie. Edytowane 8 Lipca 2016 przez rura_sn-n Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dokładnie. Jak chcesz w komfortowych warunkach szybko jeździć, to musisz zmienić golasa na jakiegoś turystyka ;) Taki urok nakedów i mała szybka tego nie zmieni. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Opór powietrza nie jest takim problemem, da się spokojnie pare godzin jechać z prędkościami autostradowymi. Ale ze stoperami, bez nich już sobie nie wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Ja miałem nakeda z wystającymi zegarami, jak się położyło na baku to wcale nie wiało i można było sypać dwie paki praktycznie bez odczuwalnego oporu powietrza, więc taka szybka może coś dać pod warunkiem leżącej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Do 140-160 taka owiewka robi różnicę - zdecydowaną - oczywiście w sprawie naporu powietrza - na hałas nie ma żadnego wpływu. Oczywiście, w porównaniu z zabudowanym turystykiem to dalej słabo, ale do nakeda - jest wyraźna poprawa. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Do 140-160 taka owiewka robi różnicę - zdecydowaną - oczywiście w sprawie naporu powietrzaNo i dokładnie o taką osłonę która powiedzmy przy prędkosci rzędu 120-140 km/godzinkę :) zadziała in plus na dłuższej trasie. Edytowane 13 Lipca 2016 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ale poszukaj albo puig albo taką jak pokazał Quadrat - tak którą zaproponowałeś wygląda faktycznie ja owiewka którą miałem w Jawie w 86 roku :) - trochę zbyt "old school" Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi