Shokei Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Dzikowski, ja leje motula 800, jest sens płacic prawie 70zl za litr czy moze lepiej lac ipone samurai, troche tanszy?Jest jakaz roznica miedzy nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Różnica jest taka,że Ipone dozujesz w ilości 1:60 a w innych przypadka trzeba lać więcej oleju.Samurai ma też wersje zapachową-truskawka. Na Castrolu nie miałem problemów ale ipone wydaj mi się lepszy pod względem proporcji Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapeć Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 A jak założę "uniwersalny" mianowicie akrapolvic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 nie a czegoś takiego jak wydech uniwersalny :D to co podałeś to producent tłumików nie produkuje uniwersalnych Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Różnica jest taka,że Ipone dozujesz w ilości 1:60 a w innych przypadka trzeba lać więcej oleju.Samurai ma też wersje zapachową-truskawka.Na Castrolu nie miałem problemów ale ipone wydaj mi się lepszy pod względem proporcjiDlugo lejesz tego Samuraia? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Dlugo lejesz tego Samuraia? Od roku,może półtora Dlaczego pytasz ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Od roku,może półtora Dlaczego pytasz ?Nie sluszalam o nim, a jak piszesz ze robisz mieszanke 1:60 i hula, mysle czy u siebie go nie przetestowac. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Testuj testuj, przydadzą się króliki doświadczalne :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Testuj testuj, przydadzą się króliki doświadczalne :Dspadowa ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Nie sluszalam o nim, a jak piszesz ze robisz mieszanke 1:60 i hula, mysle czy u siebie go nie przetestowac. Bez obaw możesz stosować.Ja jestem mega zadowolony. Ipone samurai na rynku jest już kilka lat :) . Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Bez obaw możesz stosować.Ja jestem mega zadowolony. Ipone samurai na rynku jest już kilka lat :) .A to lykne go pewnie za pare miesiecy - ciekawe jak sie u mnie sprawdzi.Najwyzej bede Cie ganiac z widlami ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A to lykne go pewnie za pare miesiecy - ciekawe jak sie u mnie sprawdzi.Najwyzej bede Cie ganiac z widlami ;)Będę czekał z wypiętą klatą ;) Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Będę czekał z wypiętą klatą ;)no to cacy :D Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi