kuba89 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dwa pierwsze poważne motocykle ;) MZ w posiadaniu od nowości, Honda od roku gdzie przelatałem 12 tys. km bezawaryjnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Po Nick'u wnioskuje, ze ta MZ jest starsza od Ciebie :) Tez jeździłem 25 lat temu ETZ tylko ze 251 i tez miałem Horneta tyle ze 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba89 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Od nowości w rodzinie ;) odziedziczona po ojcu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynek72 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 miałem mz etz z 1989r , koniec produkcji, z żalem wspominam owe jęczenie...b. dobry sprzęt, mankamentem było nieszczelnośc zbiornika płynu hamulcowego ,zawsze kapało na spodnie, nie paliła mało bo min 5 z spinką na iglicy na dole, ale dawała rady na owe czasy CZ kobuzy jawy TS zawsze były z tyłu ,och żal..... sprzedałem w 2007 r z 35 tys ale wał było już słychać żegotaniem zastanawia mnie czy Twoja to przeróbka , modele starsze bez hamulca tarczowego miały sam prędkościomierz ,a ten ma już z obrotomierzem , ciekawe nie znałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba89 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 zastanawia mnie czy Twoja to przeróbka , modele starsze bez hamulca tarczowego miały sam prędkościomierz ,a ten ma już z obrotomierzem , ciekawe nie znałem Oryginal z 1984 roku ;) nic nie przerabiane, w pełni oryginal ;) Nie posiada obrotomierza, po prawej na półce prędkościomierz, z lewej stacyjka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynek72 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 na wielką uznanie konstruktorów NRD załuguje schowanie łańcucha w gumowy rękaw, na łańcuchu rok w rok ok 8kkm i żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jablo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 fajnie utrzymana.Masz czarne tablice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba89 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 fajnie utrzymana.Masz czarne tablice ? Była na czarnych tablicach, teraz przerejestrowana po ojcu na mnie więc już na białych blachach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To trzymaj ją i nie sprzedawaj. Te moto zyskują już na wartości. Miałem ETZ 251 i sprzedałem. Teraz żałuję... Świetny sprzęt :-) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynek72 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 jakieś 20 lat sprzedałem iża- 350 - teraz mam żal do samego siebie , dziś posłuchać tych wolnych obrotów juz niewykonalne ,cóż sentymenty powinniśmy sprzedawać razem z moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi