Skocz do zawartości

Yamaha R6 2006-2008

panas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Kupię motocykl Yamaha R6 z rocznika 2006 do 2008 (RJ11/RJ15), Preferencyjnie w malowaniu czarno-złotym lub czarno-niebieskim ale rozważę każdą ofertę. Krzysiek Wrocław :)

PS. Jakiś rok temu na allegro była wystawiona maszyna widoczna na załączonym zdjęciu, zakochałem się. Nie pamiętam dokładnych danych sprzedającego lecz jeżeli ktoś poznaje tą ślicznotkę to chętnie skontaktowałbym się z obecnym właścicielem.

post-8745-0-56804800-1458241478_thumb.jpg

Malowanie czarno-złote było chyba tylko w latach 2009 i 2010. Ta na zdjęciu chyba nie ma oryginalnego malowania, to znaczy ma jakieś dziwne naklejki...

Pozdr.

F.

Edytowane przez filipr

Hej,

W sumie to nie do końca jest to czarno-złote malowanie (tak mi się przynajmniej wydaje), normalnie lagi też powinny być złote a tu jedynie klamki i obole są w złocie więc typowe dodatki akcesoryjne. Tak jak napisałem historii motocykla nie znam (nie pamiętam ogłoszenia, które nie jest już nawet dostępne w archiwum allegro), po prostu spodobał mi się ze zdjęć.

Pozdrawiam
PanAs

Edytowane przez panas

Nie pisałem o tym co jest na zdjęciu, bo to pewnie jakiś ulep z takimi naklejkami. Pisałeś jednak, że szukasz 2006-2008 w malowaniu czarno-złotym najchętniej. Zgodnie z moją wiedzą takiego malowania w tych rocznikach nie ma. To miałem na myśli.

Pozdr.

F.

W dniu 17.03.2016 o 20:24, panas napisał:

Hej,

W sumie to nie do końca jest to czarno-złote malowanie (tak mi się przynajmniej wydaje), normalnie lagi też powinny być złote a tu jedynie klamki i obole są w złocie więc typowe dodatki akcesoryjne. Tak jak napisałem historii motocykla nie znam (nie pamiętam ogłoszenia, które nie jest już nawet dostępne w archiwum allegro), po prostu spodobał mi się ze zdjęć.

Pozdrawiam

PanAs

Poszczególne malowania R6 w zależności od roczników :)

• 3 tygodnie później...

Witam,

Panowie wg was tak obiektywnie, jaki przebieg może wydawać się już dużym jak na motocykl sportowy z roku 2008? Powiedzmy taka R6 z 2008-ego ile tys. by Was odstraszyło i dlaczego?! Ile średnio na sezon przeciętny motocyklista jest w stanie wykręcić km?!

Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i komentarze!

Pozdrawiam
PanAs :)

W dniu 7.04.2016 o 13:04, YUBY napisał:

Niestety nie znamy odpowiedzi na Twoje pytanie, gdyż każdy użytkuje inaczej motocykl. Ważny jest stan techniczny, a nie przebieg.

Oczywiście, stan techniczny przede wszystkim. Regularne przeglądy i wymiany a także sam sposób użytkowania.

Dla przykładu może podzielisz się swoimi kilometrami jakie robisz w sezonie?!

Pzd

Edytowane przez panas

W dniu 7.04.2016 o 18:33, YUBY napisał:

Nie mam motocykla na drogę, to niebezpieczne.

Jasne,że niebezpieczne ale brzmi to jakbyś całej reszcie odradzał jazdę motocyklem po drogach publicznych i nakazywał ich używania wyłącznie na torze.

Według mnie tak to zabrzmiało,a koledze myślę,że mogłeś podać jakiś swój przebieg w sezonie.Nigdy nie użytkowałeś motocykla na drogach publicznych przez dłuższy okres?Dla jasności nie piszę tego złośliwie i przepraszam autora wątku jak poczuł,że mu śmiecę.

W dniu 7.04.2016 o 12:58, panas napisał:

Witam,

Panowie wg was tak obiektywnie, jaki przebieg może wydawać się już dużym jak na motocykl sportowy z roku 2008? Powiedzmy taka R6 z 2008-ego ile tys. by Was odstraszyło i dlaczego?! Ile średnio na sezon przeciętny motocyklista jest w stanie wykręcić km?!

Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i komentarze!

Pozdrawiam

PanAs :)

W r6 odstraszać może mały przebieg, bo zawsze to może być była torówka, kupowanie sporta to zawsze loteria :)

Edytowane przez 1qazse4