panas Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Hej,Kupię motocykl Yamaha R6 z rocznika 2006 do 2008 (RJ11/RJ15), Preferencyjnie w malowaniu czarno-złotym lub czarno-niebieskim ale rozważę każdą ofertę. Krzysiek Wrocław :) PS. Jakiś rok temu na allegro była wystawiona maszyna widoczna na załączonym zdjęciu, zakochałem się. Nie pamiętam dokładnych danych sprzedającego lecz jeżeli ktoś poznaje tą ślicznotkę to chętnie skontaktowałbym się z obecnym właścicielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Malowanie czarno-złote było chyba tylko w latach 2009 i 2010. Ta na zdjęciu chyba nie ma oryginalnego malowania, to znaczy ma jakieś dziwne naklejki... Pozdr.F. Edytowane 17 Marca 2016 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Hej,W sumie to nie do końca jest to czarno-złote malowanie (tak mi się przynajmniej wydaje), normalnie lagi też powinny być złote a tu jedynie klamki i obole są w złocie więc typowe dodatki akcesoryjne. Tak jak napisałem historii motocykla nie znam (nie pamiętam ogłoszenia, które nie jest już nawet dostępne w archiwum allegro), po prostu spodobał mi się ze zdjęć.PozdrawiamPanAs Edytowane 17 Marca 2016 przez panas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Nie pisałem o tym co jest na zdjęciu, bo to pewnie jakiś ulep z takimi naklejkami. Pisałeś jednak, że szukasz 2006-2008 w malowaniu czarno-złotym najchętniej. Zgodnie z moją wiedzą takiego malowania w tych rocznikach nie ma. To miałem na myśli. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Spoko, dzięki za weryfikację. Dodałem również że rozważe każdą ofertę także czekam na jakąkolwiek! PozdrawiamPanAs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4514 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Hej, W sumie to nie do końca jest to czarno-złote malowanie (tak mi się przynajmniej wydaje), normalnie lagi też powinny być złote a tu jedynie klamki i obole są w złocie więc typowe dodatki akcesoryjne. Tak jak napisałem historii motocykla nie znam (nie pamiętam ogłoszenia, które nie jest już nawet dostępne w archiwum allegro), po prostu spodobał mi się ze zdjęć. PozdrawiamPanAs Poszczególne malowania R6 w zależności od roczników :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Poszczególne malowania R6 w zależności od roczników :) Hej!! Dzięki za to napewno przyda się odświeżyć pamięć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam,Panowie wg was tak obiektywnie, jaki przebieg może wydawać się już dużym jak na motocykl sportowy z roku 2008? Powiedzmy taka R6 z 2008-ego ile tys. by Was odstraszyło i dlaczego?! Ile średnio na sezon przeciętny motocyklista jest w stanie wykręcić km?!Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i komentarze!Pozdrawiam PanAs :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Niestety nie znamy odpowiedzi na Twoje pytanie, gdyż każdy użytkuje inaczej motocykl. Ważny jest stan techniczny, a nie przebieg. Oczywiście, stan techniczny przede wszystkim. Regularne przeglądy i wymiany a także sam sposób użytkowania. Dla przykładu może podzielisz się swoimi kilometrami jakie robisz w sezonie?! Pzd Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez panas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nie mam motocykla na drogę, to niebezpieczne.Jasne,że niebezpieczne ale brzmi to jakbyś całej reszcie odradzał jazdę motocyklem po drogach publicznych i nakazywał ich używania wyłącznie na torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Według mnie tak to zabrzmiało,a koledze myślę,że mogłeś podać jakiś swój przebieg w sezonie.Nigdy nie użytkowałeś motocykla na drogach publicznych przez dłuższy okres?Dla jasności nie piszę tego złośliwie i przepraszam autora wątku jak poczuł,że mu śmiecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, Panowie wg was tak obiektywnie, jaki przebieg może wydawać się już dużym jak na motocykl sportowy z roku 2008? Powiedzmy taka R6 z 2008-ego ile tys. by Was odstraszyło i dlaczego?! Ile średnio na sezon przeciętny motocyklista jest w stanie wykręcić km?! Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i komentarze! Pozdrawiam PanAs :) W r6 odstraszać może mały przebieg, bo zawsze to może być była torówka, kupowanie sporta to zawsze loteria :) Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Gdzieś czytałem, że średni statystyczny roczny przebieg moto w PL wynosi 6 tys.km., ale nie wiem czy to prawda. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ja bym nie kupował jak ma więcej niż 30 tys. Tak na wszelki wypadek. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) to jak szukałam ciężko o taką w tym roczniku Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi