Browarny Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 http://www.cz-motokros.wz.cz/ Mówisz masz... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 ftp://mz:[email protected]/ katalog nasze sprzęty/lucas olsztyn i tam masz mojej CZ kilka fotek :D w katalogu zdjęcia są foty CZ i w tech stuff katalog czesci i intrukcja a jak masz jakieś wątpliwości siedze w miare czesto na necie to służe pomocą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Nie widziałem na żywo tej 519-stki, może być interesująca. Trochę już tam wprowadzono nowszych rozwiązań. Mimo wszystko dziś to chyba biały kruk pośród wszystkich crossowych "Cesiek" :) . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam!czy da sie zamontować do CZ 125 pełne oświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 jasne tylko musisz miec baterie i akumulator do którego nie bedzie ładowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 czyli jak nie będzie ładowania to raczej kiepski pomysł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 kiedyś CZ 125 startowały w enduro (czeskie "wyścigówki" kreciły 13 tyś obr)były taki wersje przerabiane lampa lustereczko i troąbka od roweru a lampka na baterie płaską była :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 Kiedyś mailowałem z jednym gostkiem z Czech który w swojej czesi miał lampy. Pytałem go jak on to zrobił bo wiem że ładowania nie ma.Odpisał że to tylko taka ściema, lampki są ale nie są do niczego podłączone...:lol: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 Witam, ja niedawno dopiero kupiłem Cz-te 125, model 516.Na początek miałem pierwszy problem, bo sie kopnik rozwalil, no to git naprawilismy, ale cos bylo nie tak. Ojciec ją kupił w tajemnicy przede mną, jechał nią i było git. Ja ją zobaczylem no to luks. Umylismy z błota i w ogóle, i przyszlo do odpalenia, raz dwa, kopnik odpadł, No to trudno, poszedł spaw :x . No ale w koncu odpalilismy, sliniczek chodzi ładnie , ale co to kur.. , on nie ma w ogóle siły, na jedynce nie chce postawic kola, a jak sie rozpedzi to kosmiczna predkosc 8O 8O . Wpada sąsiad co miał Cz-te, mówi, KUR.. co to za zębatki. Z przodu 14 , a z tyłu to ja większą miałem.I prosze o pomoc.prosze abyście podali mi jaka zebatka idzie na przód a jaka na tył.Na przód 13 albo cos takiego ale nie jestem pewien !!PROSZE O SZYBKĄ POMOC.I gdybyscie mogli to jakies telefony gdzie moge dostac takie zebatki, u mnie mozna takie zebatki dorobic w firmie w moim miescie bo sasiad dorabial, WIEC PROSZE O SZYBKĄ POMOC !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 cz 125 typ 516 cross:12/ 46 przełożenie = 3.83 (takie odpowiadało mi najlepiej na tor)11/ 46 przełożenie = 4,18 cz 125 typ 511 cross:14/ 54 przełożenie = 3,8515/ 54 przełożenie - 3,6013/ 54 przełożenie - 4,15 *im wieksze przełożenie to wieksze odzwierdziedlenie w mocy 0-89 741-78-87 Jawa Impol Mrągowo tu bedą mieli orginalne zębatki a jak nie to ci w ciągu tygodnia ściągną zamienniki można dobrać z katalogu KLASY kolega ma katalog to tam po zmierzeniu znaleźliśmy zamienniki http://www.sklepmotocyklowy.pl/ moze uda jak wyslesz stare zebaty to ci zmierzą znajdą i odeślą nowe z tyloma zebami iloma chesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Chyba jeden z ostatnich wypustów, ale trudno do dostania :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 No CZ 125 typ 519, była robiona na wzór jakiegoś japończyka był jeszcze typ 520 o pojemności 250. W Polsce praktycznie nie do dostania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi