niwy Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 kilka ujęć ode mnie z 2 rundy w Koszalinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Dobree! Elegancko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Od razu widac ze Niwy cos kreci ;) dobry filmik ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Bardzo fajnie zmontowany filmik. Świetnie się ogląda. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Wszędzie piszą 16 ... i 16... a runda Mistrzostw Polski jest 15go w Piątek. Mały plakacik ode mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Tak wyglądała nitka supermoto na torze w Poznaniu. Niedługo postaram się posklejać klipy ze zmagań Mistrzostw Polski i Pucharu Polski. Na S1GP i Mistrzostwa Europy nie zostałem wpuszczony ... ale to nic bo będzie oficjalna relacja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 udało się dojechać na piątkową rundę MIstrzostw Polski ale dałem ciała i nie przygotowałem sprzętu, a konkretnie baterii :(nagrałem przez to mało materiału i nie widać pełnej nitki toru. Poza tym tor był duży i rygor obowiązujący na nim też nie pozwolił na pełną swobodę.Kilka ujęć z Mistrzostw Polski ode mnie, a za tydzień Puchar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udało się. Jest krótkie wideo z Pucharu Polski Supermoto z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 dla przypomnienia, za tydzień 13-14 sierpnia dwie rundy Supermoto w motopark Koszalin. Z trybun widać cały tor, niestety wejście płatne (około 20zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Niwy dlaczego chodzisz bez podkoszulki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 ja staram się filmować. NIe startuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 za 2 godziny startuje Supermoto of Nations w Hiszpani gdzie trójka zawodników z Polski będzie walczyć z nalepszymi zawodnikami z całego Świata.link do wyników OInline : http://www.supermotos1.com/live_timing.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 trochę się grzebałem ale udało się skleić kilka scen z ostatniej rundy z bydgoszczy. Niestety z powodu praw autorskich do muzyki, film nie wyświetla się na telefonach :( nic nie mogę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi