thors Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Moze znacie jakies adresy stron zeby sobie poogladać, bo cos nie mam wyobrazenia na taką kurteczke. Czy na turystyki (załużmy Varadero,czy V-Storm) zaklada sie takie kurtki co na enduro ?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Witam. tu są kurtki typowo na teren i tez takie turystyczne http://www.tnt-motocykle.pl/e-shop/tnt_sho...tki&cat_lid=KUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ja osobiscie nie polecam kupowac kurtki przez internet!Najlepiej osobiscie przymierzyc w sklepie bo jak wziełem jedną z alegro to według wymiarów i mojego mierzenia powinna pasować ale jakos tak wisi na mnie!Wkoncu kupiłem w Czestochowie na siebie a ta mi wisi w szafie! A może ja jestem jakis nie wymiarowy??? ;-) ;-);-) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ja osobiscie nie polecam kupowac kurtki przez internet! Najlepiej osobiscie przymierzyc w sklepie bo jak wziełem jedną z alegro to według wymiarów i mojego mierzenia powinna pasować ale jakos tak wisi na mnie! Wkoncu kupiłem w Czestochowie na siebie a ta mi wisi w szafie! O kupno sie nie martw, tylko doradz mi jakiś model ,krój bo nie mam wyobrażenia na taka kurteczke 8) :( Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilly Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Fox ma taka jedna kurteczke turystyczna;www.gofox.plPzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 Na turystyczne enduro zasadniczo nadają się kurtki turystyczne. Motocykle typu Vstorm czy Varadero z enduro w ogóle mają niedużo wspólnego - są to po prostu turystyki o sylwetce przypominającej enduraki. W teren tym raczej niet, chyba że szutrową drogę nazywamy terenem.Jeżdżę obecnie na DRZ400, raczej turystycznie, ale z częstymi wypadami w lasy (dopóki nie ma zbyt głębokiego błota w zasadzie przez wszystkie da się na dualowej gumie przebrnąć, choć tempo czasem jest ślamazarne), używam do tego typowo turystycznej kurtki UVEXa. Jedyny jej minus jest taki, że jest zbyt ciepła, gdy zaczyna się ostrzej jechać w trudnym terenie. Poza tym ideał. Natomiast na kurtce enduro (takiej Acerbis czy cuś) będzie Ci na drodze zimno (w dłuższej trasie).Sporo kurtek można obejrzeć na www.hein-gericke.com . Są też niezłe przeceny, więc jak się ma blisko do Niemiec/Austrii to warto się wybrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 8 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 A jaki model masz tego uvexa i czy powiedzmy pasowalo by zalozyc Rookie z modeki albo Stripe z helda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 thors - prawdę mówiąc nie wiem ;) Masz jakieś foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husky Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 http://www.modeka.pl/main.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 Modeka Rookie wygląda ok ;)Tego uvexa widać na moim avatarku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentina Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Hey :D planuję kupić cały komplet na enduro (Yamaha XT), będę jeździć mi na asfalcie i w terenie (podróże małe i duże),a nie chcę w trakcie jazdy zmieniać stroju (często będzie tak, że będę jechać asfaltem i zjeżdżać w polne drogi o różnej trudności), co polecacie kupić? Zostać przy kasku i butach crossowych i kupić tylko ubrania tekstylne? Czy kupować całość? Dodam, że buty typowo turystyczne jakoś mnie nie przekonują do terenu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 skarbie no tak tylko że typowo krosowe do turystyki też porażka , nie zginają się w kostce chodzenie w nich to tragedia :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentina Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 skarbie no tak tylko że typowo krosowe do turystyki też porażka , nie zginają się w kostce chodzenie w nich to tragedia :D To już zauważyłam :D Ale nie chcę też takich typowo turystycznych, bo mam wrażenie, że nie ochronią mojej kostki przy upadku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 To już zauważyłam :D Ale nie chcę też takich typowo turystycznych, bo mam wrażenie, że nie ochronią mojej kostki przy upadku :( niestety ale uniwersalne nie istnieją albo to albo to ....... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 To już zauważyłam :D Ale nie chcę też takich typowo turystycznych, bo mam wrażenie, że nie ochronią mojej kostki przy upadku :(To kup nie "typowo turystyczne" tylko turystyczne takie które chronią nogę w kostce :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi