Bulioner Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam.Mam problem ze swoją Violą. Po wymianie rozrządu zauważyłem spadek mocy. Moto jeździ ale spadek mocy jest zauważalny. wg mnie brakuje mu z 10 kucyków. Z czego to może wynikać i co można ewentualnie z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zacznij od sprawdzenia rozrządu Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulioner Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zacznij od sprawdzenia rozrządu czyli sugerujesz, że źle złożyli łańcuchy?Ale wtedy pewnie by w ogóle nie odpalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 mogli się rąbnąć o jeden ząbek stąd spadek mocy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulioner Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 mogli się rąbnąć o jeden ząbek stąd spadek mocya jak to sprawdzić? Sprawdzałem luzy zaworów i nic nie zauważyłem. gdyby się machneli o ząbek to pewnie górne położenie tłoka wystąpiło by w innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Patrz na znaczniki na wale i kołach zębatych. Serwisówka wszystko wyjaśni. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulioner Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 no właśnie patrzyłem na znaczniki przy kontroli luzów i mam wrażenie że jest ok. Jak by to wyglądało, gdyby było przesunięcie?było by to zauważalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Warsztat zmieniał Ci łańcuchy i nie wyregulowali zaworów? Dopiero w domu regulowałeś?Jakoś z dupy to wszystko.Wracając do tematu:Na nowym, nie wyciągniętym łańcuchu znaki układają się idealnie w kreskach- nie ma prawa być przesunięcia. Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulioner Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zawory ustawili. Sprawdzałem czy nie podwoesili bo nie mogę znaleźć przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Na jakie "znaczniki" patrzyles? Zdejmowales pokrywy glowic? Edytowane 5 Lipca 2015 przez cyborg78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi