Ciufa Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Wspłuczuje bardzo :? Ten koleś powinien stracić prawko.?????????I widac stosunek motocyklisty do kierowcy!Kolego nie zawsze kierowca to dupa a na moto jezdzi lepszy! Jestem prywatnie motomaniakiem ale zawodowo kierowcą i wiem jak to wyglada z dwóch stron!Oczywiście też nieraz jakiegoś z****** jak psa bo jezdzic nie umie ale na moto też jeżdzą tacy! Trzeba się szanować a pomału uczą sie kierowcy że jest cos takiego jak motor na drodze!W letnie upały jak byłem w pracy i trafiło mi się stać w korku to też mnie "szlag trafiał" jak na moto srodeczkiem se pomykali az mi żal było!Widziasłem też na własne oczy jak kierowcy specjalnie dzwi otwierali na złośc, zjezdzają do środka żeby ino miejsca nie było itd...To jest nasze polskie chamstwo na drogach i długo jeszcze to się nie zmieni!Wszysto zależy od nas samych! Zacznijmy od siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro_boy Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Gość ktury we mnie wjechał na szczęście nie okazał się kompletnym burakiem i przyznał się do winy. Jak leżałem w szpitalu to cały czas się przejmował, a i wkońcu odważył się mnie odwiedzić :( A ja już jestem w dużo lepszym stanie. Wczoraj wyciągneli mi druty z ręki i założyli łuske :mrgreen: Trwa to strasznie długo ale powoli wylizuje rany :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha_z_domu Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 witaj w klubie "terminator"...niech Ci sie kopytko zrasta wartko...mlodys, to szybko pojdzie.i tego wlasnie zycze wszystkim zadrutowanym i zabetonowanympodrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yolaos Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 Dołanczam się do życzeń-szybko zdrowiej .Zdarzyło Ci się to czego tygryski nie lubią najbardziej. :oops: Gość (choć zachował się jak mówisz na poziomie)musiał wjechać na czerwonym na BANK!!!Z tego nie ma wytłumaczenia.U nas na wsi jest duże skrzyżowanie ze światłami i w lecie jak jest zielone to trzeba chwilę poczekać aż tiry browarów żywieckich przelecą na czerwonym!!!!Obserwowałem to jak odprowadzałem dzieci do przedszkola.Dlatego uważam,że niezależnie czy gość się zachował czy niejest takim kretynem jak ci tirowcy u mnie.Strach pomyśleć co by było gdybyś u nas wjechał na zielonym!!!!Ktoś napisał że kierowcy katamaranów to ,a motocykliści tamto.Bzdura .Albo ktoś umie się zachować na drodze albo nie!!!Albo widzi czerwone albo nie widzi!!! :eek2: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 no i trzeba było wyjeżdżać facetowi, hę? co to miało być niby? że Ci zajechał drogę na czerwonym, co ty sobie głupi motorzysto myślisz? ty nic nie wart jeden pomiocie homiczy, ty psi wentylu...trzeba se było motor kupować, co? myślisz że jak masz motor to jesteś lepszy, i poderwiesz jakieś fajne laski z osiedla co?rodzice ci dali to se kupiles. dobrze ci tak ty jeden ty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 No no... Ładnie poszalałeś.... :| Życzyć tylko szybkiego powrotu do zdrowia… Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yolaos Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 no i trzeba było wyjeżdżać facetowi, hę? co to miało być niby? że Ci zajechał drogę na czerwonym, co ty sobie głupi motorzysto myślisz? ty nic nie wart jeden pomiocie homiczy, ty psi wentylu...trzeba se było motor kupować, co? myślisz że jak masz motor to jesteś lepszy, i poderwiesz jakieś fajne laski z osiedla co?rodzice ci dali to se kupiles. dobrze ci tak ty jeden ty....Koleś,albo nie kumam o co Ci chodzi,albo byłeś uderzony w dzieciństwie piłką lekarską,która bynajmniejnie leczy!!!!!W drugim przypadku należy Ci się dyplom dla lidera GP klasyfikacji generalnej Filipów z Konopii.Ciekawę coś Ty brał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Ja też tego postu nie zrozumiałem, dlatego go zignorowalem :( Proste :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 A ja odswierze troche temacik bo byłem na kontroli po zdjeciu gipsu i mówie ze mnie kolano boli, okazało sie że mam pęknięta żepke i kawałek jej przeszkadza w pracy stawu a wogle to mam zerwane wiezadło i sie dziwią, że normalnie chodze. teraz w tempie ekspreowym ide na operacje. Także enduro_boy tzrymaj sie bo ni ejesteś sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi