Limo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Też prawda, jak zafundowałem xjocie amor od cebry i utwardziłem przód to właściwości jezdne znacznie się poprawiły. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu13 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Major 87 kiera na bank jest prosta,jak skręcam na maksa to po prawej stronie do baku od końca kiery jest 1,5cm a z lewej strony 2,5cm, tak sobie myślę , że może półki są jakoś względem siebie nie równoległe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Luzujesz śruby dolnej półki, ośkę oraz śruby blokujące ośkę, zapierasz się o ścianę i pompujesz zawieszenie bez wciskania hamulca. Daj znać czy pomogło. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A nawet nie musisz zapierać się o ścianę. Tak czy siak zadziała :PTutaj masz wszystko ładnie wytłumaczone i pokazane Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosinus Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) A tak na serio to wystarczy nie walczyć z motocyklem tylko rozluźnić ręce i dać mu jechać własnym torem jazdy i nawet po tarce można zasuwać ile wlezie. Jestem za, a nawet przeciw. W kilku miejscach gdzie często jeżdżę są podłużne koleiny, a akurat są to miejsca jazdy "korkowej" i pasowało by zmienić pas. A jak się rzekło korek, to z prawej i lewej samochody, i nie można zdać się na tor, jaki motocykl sam sobie wyznaczy, nie ma na to żadnego marginesu. Wiem, o czym piszesz, w innych miejscach, gdzie jest pusto, cała szerokość dla siebie, dokładnie tak się najlepiej jeździ nie walcząc z maszyną.Chyba nie zakrzyczycie, jak powiem że wtedy większa masa pomaga, a szerokie opony przeszkadzają. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez cosinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu13 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dzięki za filmik major 87 pokazane wszystko okej wytłumaczone po anglikańsku ale tu nie ma co za wiele tłumaczyć wszystko jasne,zobaczymy czy u mnie t poskutkuje jeśli półki proste to chyba zadzaiała zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jakby były krzywe to by lagi nie weszły. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jakby były krzywe to by lagi nie weszły.Nie do końca prawda. Zależy jak krzywe. TT Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak001 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Swoją drogą śliczna maszyna :) Cytuj Organizacja ślubu Warszawa tobedziepieknyslub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu13 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dzisiaj pojechałem do garażu, poluzowałem śruby mocujące dolne półki ,śrubę kontrującą os , ośkę , błotnik motocykl stał na centralce i tak jak na filmie wduszałem w ziemię, ale oczywiście osioł nie zabrałem kluczyków z domu tak więc próba drogowa nie wypaliła, na bank coś sie zmieniło bo zegary sie przestawiły zobaczymy jak pójdzie jazda.Na razie wszystkim dziękuje za zaangażowanie .Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu13 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam, kolegów powiem tak trochę się poprawiło ale nie tak do końca, może za mało go pompowałem.Jak będe miał czas to powtórzę operację, mam nadzieję że się nic nie popieprzy i nie będzie gorzej. pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi