erykkyre Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nitomen pewnie masz racje dlatego chce pojeździć tak z 3 sezony i zobaczę co z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witam!Wiecie gdzie kupie prowadnice zaworowe do klr 600, tak szukam inie mogę znaleźć :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 ASO ? ale cena może zabić ale spytaj czy jest taka możliwość ..... albo oddaj do kumatego warsztatu oni mają dojścia żeby takie cos kupić....... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Widzę, że normalnie występują w ASO, prowadnica średnio kosztuje ok 100-150zł szt. ewentualnie tokarz Ci dotoczy, żadna filozofia. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 michoaa znasz jakiś taki warsztat? tak patrzyłem za głowicami dużo jest do 650 i tak myślę czy cylinder 650 pasowałby do klr 600, czym się różnią cylindry tych dwóch modeli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 z tego co pamiętam to powinno pasować, sama uszczelka pod głowicę jak dobrze pamiętam to różniła się tylko średnicą otworu na cylinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi