RadekP Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Cześć wszystkim W czwartek dołącza do KTM-a Afryka :-) http://otomoto.pl/honda-xrv-750-africa-twin-M4252376.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Cena to jakiś żart jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekP Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Cena to jakiś żart jest? Niestety nie...po tyle toto chodzi. Kumpel kupił Afrykę jakiś rok temu za 18 tysiaków!!! Tyle że stan praktycznie fabryczny. Wiadomo, można i kupić za 8 koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ale ktm to za mało czy szkoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekP Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ale ktm to za mało czy szkoda? Hehe nie, 990 R jako osiołek do wszystkiego a Afryka???Hmm...jak byłem mały i wyszła to bardzo mi się ten motocykl podobał. Stąd zakup, a szukałem dosyć długo. Aż mnie żona j*b.e że za starocia chcę tyle wydać :-) A KTM... dle mnie świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Aaaa to co innego, marzenie z dzieciństwa, rozumiem(sam spełniłem nie dawno) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tak tylko pytam bo nie wszystko na tym świecie muszę rozumieć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekP Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 :-) po to są żeby je w miarę możliwości spełniaćTak tylko pytam bo nie wszystko na tym świecie muszę rozumieć :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: właśnie nikt mnie z tym zakupem nie rozumię :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja rozumiem :) Teraz mozna ci bedzie wybaczyc pomaranczowa zaraze ;)Krolowa w pieknym stanie ! Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Cena to jakiś żart jest?zboczenia bywają różne :D Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ło qrwa , cały dział z afrykami zasypany takimi promocjami :blink: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Gratuluję, wygląda prawie jak moja. :) Cena to jakiś żart jest? Nie żart. Dobrze zachowane egzemplarze trzymają cenę lepiej niż GiejeSy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Afryk jest po prostu mało to i argumenty przemawiające za rozstaniem muszą być mocniejsze . Ale nigdy nie sądziłbym że aż tak bardzo . Nie żart. Dobrze zachowane egzemplarze trzymają cenę lepiej niż GiejeSy. ;)A Ty wkońcu upaprałeś tą swoją ? :P Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 A Ty wkońcu upaprałeś tą swoją ? :P Nawet gdy mi się zdarzy, to zaraz potem jest chuchana i pieszczona. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/honda-africa-twin-rd-07-wenzenbach/207811910.html No ja bym połączył przyjemne z pożytecznym czyli przejechał się i przyciął kilka tysi :P Choc z drugiej strony ta zakupiona przez autora jest grzechu warta . Qrwa ale mi ochoty narobilscie :wink: Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi