rotor77 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Witam Panowie im więcej czytam tym głupszy jestem...... Stąd pytanie Czy taki jak poniżej mimo że półsyntetyk można zalać czy szkody narobię? 4T 4T VALVOLINE DURABLEND SAE 20W50 1l SL JASO MA-2 Półsyntetyczny powyżej wyczytałem że Motul jest BEEEE A może taki? 4T ELF Moto 4 Cruise SAE 20W50 1l SH JASO MA-2 Mineralny To jedyne co znalazłem w Intercars a nie chce z allegro Może ktoś polecic coś innego i dostępnego w IC Dzięki za pomoc 4T 4T LIQUI MOLY Street SAE 20W50 4l SL Mineralny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Do śmigłowca to potrzebujesz? 🙃 Edytowane 4 Stycznia 2020 przez FIS Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotor77 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 a możesz rozwinąć myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Niestety lub stety dawna mysl Fisa zostala wcielona w zycie, tylko mineral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 W dniu 5.01.2020 o 00:08, rotor77 napisał: a możesz rozwinąć myśl Temat wałkowany od lat. Nalezy napisac jaki HD oraz która dziura... 13 godzin temu, Robert J. napisał: Niestety lub stety dawna mysl Fisa zostala wcielona w zycie, tylko mineral. Znaczy, że co? Uwsteczniasz sie? 😉 Jakaz to przyczyna tej odmiany???? Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 4 godziny temu, FIS napisał: Znaczy, że co? Uwsteczniasz sie? 😉 Jakaz to przyczyna tej odmiany???? też jestem ciekawy 😉 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotor77 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Sportster 883R - 2009rok Olej do Silnika i sprzęgła Mam jeszcze pytanie o świece do Sportstera 883 Różne info znalazłem 1. obie świece te same 2. Inna świeca (zwykła) na przedni cylinder a na tylkni irydowa. i bądź tu mądry....... Skoro mineralny to : 4T 4T LIQUI MOLY Street SAE 20W50 4l SL Mineralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dachu Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, rotor77 napisał: Sportster 883R - 2009rok Olej do Silnika i sprzęgła Mam jeszcze pytanie o świece do Sportstera 883 Różne info znalazłem 1. obie świece te same 2. Inna świeca (zwykła) na przedni cylinder a na tylkni irydowa. i bądź tu mądry....... Skoro mineralny to : 4T 4T LIQUI MOLY Street SAE 20W50 4l SL Mineralny Może mało oryginalnie , ale ja leje do mojego 883R (`13) leję silnik - SE Syn 3 skrzynia - Formula + h-d świece na oba gary takie same pozdro Edytowane 6 Stycznia 2020 przez dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotor77 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Dzięki wyciągnąłem serwisówke Sportstera 2009 co prawda nie 883R ale też podaje świece takie same. 10 godzin temu, dachu napisał: ilnik - SE Syn 3 na alledrogo straszna cena 😞 Co do świec: to irydowe czy zwykłe bo katalog NGK po wpisanie nr świecu HD podaje takie i takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Swiece zwykłe. Syn3 sobie darujcie - Formula + jeszcze gorsza. Jak chcesz coś dobrego to powybieraj z RedLine, mozesz też zobaczyć MIdlanda. LIQUI MOLY też jest dobrym wyborem. Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotor77 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 FIS thx 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Możesz także spróbować AMSa bo RedLine w PL drogo wychodzi 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon89 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Dziękuję wszystkim za pomoc i podpowiedzi. Pozdrawiam Sajmon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siano Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Witam, Szykuje mi się wymiana oleju w FDFX V-TWIN 96 przebiek 60 tys km Silnik - OLEJ BEL-RAY V-TWIN PÓŁSYNTETYK 4T 20W50 Sprzęgło - Olej Bel-Ray Primary Twin Skrzynia biegów - Olej Bel-Ray Big Twin Filtr oleju - HifloFiltro Hiflo HF171B czy to dobry wybór, wcześniej miałem zalany Silnik - AMSOIL 20W50 SPRZĘGŁO SKRZYNIA - HARLEY OLEJ FORMULA+ Filtr oleju K&N KN-171B Proszę o uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolba Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Electra 2008 przebieg 107000 km taki olej leje od 4 sezonów i wszystko gra ,sprzęgło i skrzynia leje RevTech filtr HF 171c nie różni się od B tylko C to chromowany no i lepiej kup z końcówką pod klucz łatwiej wkręcić i odkręcić Edytowane 9 Lutego 2020 przez kolba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi