ninja enduro Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Siemka, jestem tu nowy ;) Niedawno kupiłem sb kamerke i zacząłem robić filmiki na yt . To jest mój ostatni filmik ;) : Oceńcie i powiedzcie co mogę poprawić :) A jak się spodoba to dajcie suba xd Jakość jest narazie słaba, bo mam problemy z lapkiem i z programem, ale mam nadzieję, że następny filmik będzie już lepszej jakości i napewno będzie więcej akcji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tak na przyszłość to staraj się nie wstawiać do filmiku scen jak jeździcie po mieście chodnikami czy zryliście cały skwer nad wodą bo właśnie się podałeś policji jak na tacy. No i jazda w dresiku i zwykłej kurtce to trochę zły pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Tak na przyszłość to staraj się nie wstawiać do filmiku scen jak jeździcie po mieście chodnikami czy zryliście cały skwer nad wodą bo właśnie się podałeś policji jak na tacy. Nie mówiąc o tym że tym się pracuje na stalową linkę i opinie o wszystkich motocyklistach... Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja enduro Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Po tym chodniku , praktycznie nikt nie chodzi (wiem, że to nic nie zmienia ), dzięki za opinie ;) na przyszłość będziemy o tym pamiętać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja enduro Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Zimowy filmik ;) Włączcie jakość 1080p ! :D A i mam pytanie. Czy można ustawić, żeby automatycznie odtwarzało w jakości 1080p ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Coraz lepiej ;P Mi się otworzyło od razu w 720. Powiedz czym kręcisz i czym obrabiasz? Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja enduro Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Nagrywam kamerką Tracer Xtreme remote, a obrabiam w Sony Vegas Pro 11 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja enduro Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Nowy film :D Zapraszam do obejrzenia i zasubskrybowania, jeśli się podoba ;) Długo nie nagrywałem, bo nie miałem jak ;/ Ale teraz częściej będę wstawiać filmy i będą w lepszej jakości, bo zakupiłem soniaka xD Miłego oglądania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja enduro Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 no i następne video :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja enduro Opublikowano 28 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Polecam obejrzeć i subnąć jak się spodoba ;) Kamerka to już gopro hero 4 silver i jest też coraz większa grupa, więc jest coraz lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Fajny progres ;) Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulgozaur Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Polecam obejrzeć i subnąć jak się spodoba ;) Kamerka to już gopro hero 4 silver i jest też coraz większa grupa, więc jest coraz lepiej :D No ja mam film niedostępny. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja enduro Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Gulgozaur, wiem, ten jeden jest niedosępny ;/ nwm czemu. A teraz przedstawiam świąteczny filmik :D Santa Claus is coming xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja enduro Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Bardzo fajny progress :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi