Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Spokojnie Panowie. Do KZty L3fta będzie wszystko dobierane katalogoowo o ile się da. W ostateczności będziemy zwracać się do warsztatów specjalistycznych. Żeby wiedzieć o istnieniu warsztatów zajmujących się dorabianiem podzespółów nie musieliśmy zapodawać tematu na forum... Panowie, nie róbcie z nas głupców...Oryginalna płytka do KZ z Kawasami już zamówiona. Koszt 28 zł. Za takie pieniądze NIE WARTO bawić się w jakiekolwiek rzeźbienie czy dorabianie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 PSTo że ktoś chce Ci pomóc a ty z niego szydzisz to inna para kaloszy Pipcol brachu, nikt z nikogo nie szydzi, a tym bardziej my, chłopaki z HRG z kogokolwiek z Tobą włącznie. Jak to mówi młodzież - respect :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Szlifowana płytaka kosztuje 5zł... zakładam i zakładałem takie płytki... robię w sprzętach które na nich jeżdzą systematyczne regulacje i przyznam że płytki sprawują się bardzo dobrze...oczywiście zależy kto je dorabia. Nigdy nie odstawiałem patentów na kapsle czy szczelinomierze, a zdarzało mi się robiić takie ustrojstwa.... Ps. Rozumiem, że twoja KZ jest dla ciebie bóstwem ale nie oszukujmy się nie jest to cód techniki i spokojnie mógłbyś zastosować płytki dorabiane z jakiegoś samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Ja mogę mieć taka płytka i to w poniedziałek, bo właśnie robię zawory w takim silniku, a mam do dyspozycji druga głowica z zapasam płytek. Jak się właściciel zgodzi, to odkupię jedną od niego. Jakby co to łap mnie na PW lub telefonicznie. To ja jeszcze dodam coś w swojej sprawie - potrzebuję pilnie płytkę do Yamahy XJ 600 N 97 rok. Co się dało zeszlifowałem, co się dało pozamieniałem, ale jedna franca nie wydała i postukuje :) . Grubość 270 lub więcej. Pilne !!! 8) POzdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 .....potrzebuję pilnie płytkę do Yamahy XJ 600 N 97 rok. Co się dało zeszlifowałem, co się dało pozamieniałem, ale jedna franca nie wydała i postukuje :) . Grubość 270 lub więcej. Pilne !!! 8) POzdro, Paweł Jezeli to ta sama płytka co u mnie (XJ 600-86r) to mam II glowice i juz ją rozebrałem wiec płytki są tylko trzeba wybrac... zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 To nie te same silniki chociaż sądzę że mogą mic bardzo podobne podłyuki dystansowe, ważne aby średnica była takasama, a jej Paweł nie ujął powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 To jeszcze do FZXa (Silnik FZ) poszukajcie płytek 8) Wymiarów nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi