heniek128 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Mi dwa, trzy lata wytrzymywały chińczyki tzn. dalej działały ale szybko się rozładowywały. Przy czym w zimę aku był zawsze razem z motocyklem i może z raz podładowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek040686 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 akumulator wykluczam , mysle ze jak latem wyjade to przejade sie do jakiegoś dobrego elektromechanika możliwe ze gdy usłyszy to odrazu wyłapie co go boli , bo meczy mnie ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Trzeba rozebrać rozrusznik i ocenić stan zużycia poszczególnych elementów. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek040686 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 a co najcześciej pada w rozruszniku motocyklowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 http://www.mechanikmotocyklowy.pl/index.php?go=4.3 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Szczotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek040686 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 mam jeszcze jedno dla mnie istotne pytanie czy da sie wymontować rozrusznik przy honda cbf 1000 , od lewego boku gdzie jest przykrecona masa tak zeby nie demontowac,baku i plastików , tam widziałem jeszcze przykrecony kabel z kapturkiem gumowym od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ten kabel to właśnie masa. A wymontować bez demontażu baku i boczków będzie ciężko bo za mało miejsca. Z resztą co to za problem odkręcić parę rzeczy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek040686 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 ten kabel masowy akurat wiem to spoko............. ale od góry idzie też przewód zakonczony czarnym kapturkiem , czy on idzie do przekaźnika ??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Masa idzie od aku do rozrusznika. Plus idzie od aku do przekaźnika. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek040686 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 i z przekaźnika i dzie na rozrusznik to jest ten górny przewód zakonczony kapturkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi