VOLKELM Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam. Nie wiem czy dobry dział, jeżeli nie to przepraszam, jestem tu nowy. Chciałbym zapytać co potrzebne jest do zmiany pojemości z 50ccm na 125ccm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 gotówka. Sprzedajesz 50 kupujesz 125. "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VOLKELM Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Chodziło mi o części, a nie o pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Chodziło mi o części, a nie o pieniądze. Kupić kompletny silnik 125cc do tego modelu i zamontować Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VOLKELM Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dobry silnik kosztuje powyżej 1000 zł a części raczej wyjdą taniej trochę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixser Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Kupić kompletny silnik 125cc do tego modelu i zamontowaćPan Piotr ma racje to jest najlepsze rozwiazanie.Czy ja wiem czy taniej dobre czesci jakosciowo kosztuja a zrobic na tych tanich zamiennikach to dla mnie to nie ma sensu. I dolicz sobie robocizne i czas ktory kosztuje ktory musisz poswiecic na ten silnik co masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Mogę ci za 600 sprzedać silnik z Piaggio SKR 125 2t. Albo z Vespy ET4. Powinien ci wejśc P&P.Żeby 50 przerobić na 125 musisz wymienić wszystko, włącznie z wałem. To praktycznie wymiana całego silnika... Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dobry silnik kosztuje powyżej 1000 zł a części raczej wyjdą taniej trochę :) na aledrogo są silniki po 739 złotych fabrycznie nowe pasujące do ramy i myślisz że części z robocizną wyjdą taniej ? Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Po pierwsze to prawo jazdy kat. A lub B lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jeśli 1000 za silnik to jest dużo to ja się pytam ile na benzynę wydajesz rocznie? Nie rób jaj. Lepiej może dużo jeździć niż dużo (i bez sensu) grzebać. "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VOLKELM Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 jeżeli chodzi o robocizne to u mnie wyjdzie 0, na benzynę nie wiem ile wydaję bo boję się liczyć hah ;) Z tego co się zorientowałem muszę wymienić wał, cylinder, głowice czyli podstawe no i szpilki i łańcuszek rozrządu a czy coś więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Którego ze słów nie rozumiesz - "cały", czy "silnik"?Jesteś upośledzony, masz bana na google? http://lmgtfy.com/?q=junak+902+125 W ofercie importera masz napisane "CAŁY SILNIK"... ps, do modów - co ten temat w ogóle robi w mechanice? Edytowane 28 Grudnia 2014 przez saska251 Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VOLKELM Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ale wiem, że jest możliwość zmiany pojemności bez wymiany całego silnika. Nie, nie jestem upośledzony i nie mam bana na google. Zapytałem tylko grzecznie i kulturalnie jakie części bym musiał wymienić, żeby nie kupować całego silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi