kamin Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Tak podjąłem decyzję , .... rozum mówił co innego serce co innego , w sobotę jadę po fazera , umieszcze fotki gdzie trzeba.- No i ja popieram Twoją decyzję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Fazer to świetny motocykl, bo można jeździć na wycieczki z chopperami i ze sportami. Prawdziwa uniwersalność:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Mam taką nadzieję , zobaczę na wiosne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 CB500 inaczej oddaje moc niz 4 cylindrowka i na niskich obrotach ma wiecej momentu.Nawet moja 40 konna BSA daje wrazenie ze blyskawicznie zbiera sie przy ruszeniu z miejsca.Dlatego Saska objezdza spod swiatel na CB500 motocykle z o wiele wieksza moca max.Ale tego jakos nikt nie napisal :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Panie Adamie, bo w Polszy liczy się pojemność, a nie drgania między nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Najlepiej mieć motocykl taki, by nie było nim szkoda pieprznąć o asfalt. Jak sie nie wywrócisz to się nie nauczysz. Części do cebuli za półdarmo są sprzedawane, po co Ci fazer. cbf500 drugi raz bym nie brał właśnie z tego powodu. byle paciak i po zegarach. A zegary spokojnie 900zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Komandosek, bez przesady.... Ja na pierwsze i drugie moto kupiłam nówki z salonu i jakoś nie poszłam z torbami....jedna/dwie parkingówki to co najwyżej rysa na dumie i kilka rys na owiewkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Mój znajomy zrobił tak samo, kilka rys było tylko na początku, przy pierwszych glebach. Potem piękne kawasaki wyglądało już trochę mniej reprezentacyjnie. Kto bogatemu zabroni :) Mnie by nie było stać by kupić nowe i sie jeszcze na tym wywalać. Edytowane 27 Grudnia 2014 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Nowe bez sensu. Ja znalazlem szesciolatka , ale tez mi go byłoby szkoda zretuszowac . Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Arturo43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jak sie nie wywrócisz to się nie nauczysz. Komandosek Idealem jest Pilot Airbusa 380 lub innego Jumbo Jet'a :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 wolę ten ideał : Pochwalisz się tym fazerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jasne tylko go wreszcie przywiozę mialem jechać dzis przyczepką to mnie zasypalo i kombinuje inaczej po niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Fazer dobry sprzęt, samemu mam FZS 600 starsza wersję na gaźnikach. I jak przejechałem się na s2 na wtrysku, która ponoć ma 98km to mój staruszek jest lepszy :) jakoś lepiej ten silnik reaguje, i bardziej przyjemny. A i pali mniej od wtryskowej wersji. Jedyne w czym ustępuje nowszemu to wygląd owiewki. Ale już polubiłem nawet te prostokątne lampy:)Mam 175cm i tylko 65kg, fazer waży 3 razy więcej. Do ziemi sięgam z lekko ugiętymi nogami, jest wygodnie. Jak chcesz fazera polecał bym starszą wersję, skoro dopiero zaczynasz to nie wiesz będzie ci pasować, a i jakiś paciaciak pewnie sie zdarzy. Dlatego starszy, tańszy a różniący się zasilaniem i kształtem owiewki byłby lepszy. Ktoś wspomniał że dopiero drugie czy trzecie moto jest takie jakie powinno być. Dlatego teraz chce sprzedać faziego i spróbować jakieś enduro. Ps 8500 za cb z98 to chyba trochę dużo. Edytowane 27 Grudnia 2014 przez fincher Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Mnie tez wydawalo sie dużo , ale tyle chce bo twierdzi ze cb jest idealna :-). Ja jednak jezdzilem moze napiszmy przejechalem sie na cb i na fazim i na yamaszce jakoś tak mi wygodniej , bardziej mi się podoba i dlatego tak padł wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Bo fazer jest bardzo wygodny, do tego specyfikacja silnika 2w1 i świetne sportowe hamulce. Zrobiłem swoim jak narazie 10tysięcy km i sprawdza się w każdych warunkach, jak narazie tylko offroadu nie próbowałem bo strach :) Jeśli kupisz zdrową sztukę to będzie pan zadowolony. Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi