OCRG Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam, dzisiaj nagralem filmik z pracy silnika mojej sevenki. Slychac tam brzeczenie i nie zabardzo wiem co to.Mam trzy typy ale ja za cienki jestem w te klocki i prosze wprawne uszy o diagnoze. Z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Moim skromnym zdaniem masz wydech do rozebrania - przepalone bądź luźne przegrody w tłumiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ ETZ Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dokładnie,odkrec tłumik i poruszaj nim zapewne w środku będzie coś latało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCRG Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dzieki za odzew:)Było by fajnie jak to by byl tlumik/i i tez tak na poczatku myslalem , ale niepokoi mnie ten dzwiek jak stoje z przodu motoru to wydaje mi sie tak jakby rozrzad brzeczal, a pod koniec filmiku jak schodzi z obrotow tez to slychac.Napewno sprawdze te tlumiki, bo i tak mialem zamiar je rozebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Wydech się rozmontował . Pozatym - zmierz kompresję , jeśli dobra to - zrób gaźniki Bo chodzi jak kombajn do kartofli . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dokładnie, ze dwa gary wzięły sobie urlop:) Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCRG Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dokładnie, ze dwa gary wzięły sobie urlop:)Nie wiem czy dobrze cie rozumiem, dwa cylindry wg. Ciebie nie pala tak. Nie wiem po czym to wywnioskowales,ale pala wszystkie cylindry. Przyjzalem sie dokladniej wszystkiemu dzisiaj i zauwazylem ze kominy dotykaja sprezym amortyzatorow i ten dzwiek pewnie z tego , bo jak zdjolem caly wydech i porzadnie wyczaslem to nic nie bylo slychac.Dzieki za odzew i Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Na pewno nie wszystkie na tym filmie. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCRG Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Baba zanetti Twoje ucho nie dawalo mi spokoju wiec wczoraj odpalilem sevenke na sciagnietym calym wydechu jak juz bylo ciemno i okazalo sie ze z 4 garow idzie ogien, czyli ok. Dzisiaj zaloze spowrotem wydech, bo odgiolem troche mocowania tak ze kominy nie powinny uderzac o amortyzatory i mam nadzieje ze ten kombajnowy stukot zniknie.Pozdrawiam LwG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 A wystarczyło po prostu odpalić zimny motocykl i dotykać każdego kolektora - jak któryś zimny to na tym garze nie pracuje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 i tak właśnie sprawdź, spryskiwaczem do szyb po 15sek od zapalenia pryskaj na kolektory, zobaczysz który nie pracuje. To że idzie ogień, to o niczym nie świadczy. Może jak go przegonisz na wiosnę to czwarty gar się włączy, nie mówię, że cały czas jeździłeś na trzech, ale na tym filmie słychać to wyraźnie ten motocykl nie pracuje na wszystkich garach. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi