ZIGGI Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No to git. Trzymam kciuki. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 A ja pamiętam taką przepiękną dziewczynę z tego forum, co jeździła ze szczurem przyczepionym do kasku. Cholera, czemu jej się wtedy nikt nie czepiał o tego szczura na kasku???O, a czemu ktoś miałby się czepiać mojego szczura? Hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Szur z Ikei! ;P Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 W rzeczy samej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witaj po latach ;) Avatar Ci zaniemógł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) No zastał się nieco... Ale jak w niego klikniesz, to w profilu skacze ;) I nadal nie wiem czemu ktoś by się miał czepiać szczura Szuberta. Phi. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 I nadal nie wiem czemu ktoś by się miał czepiać szczura Szuberta. Phi. Przynosisz nam wstyd! Teraz trendi są kaski z kanarkiem Tweety, jednoczęściowe kombi na grubej dupie i kolorowe buty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Teraz mi smutno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 I nadal nie wiem czemu ktoś by się miał czepiać szczura Szuberta. Phi. A czepia się ktoś? W czym jest problem? Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Cholera, czemu jej się wtedy nikt nie czepiał o tego szczura na kasku???:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Musisz strasznie powoli jeździć z tym ratem na garnku. ;) Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie muszę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jak nie powoli to pewnie bezpiecznie... :icon_mrgreen: Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 A, to zawsze! (i tej wersji będę się trzymać...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Oboje wiemy, ze w tym momencie mozesz pisac co chcesz bo i tak nie ma tego jak zweryfikowac..... :icon_mrgreen: A to co mi przychodzi na mysl, nie nadaje się do publikacji, troche szkoda, bo to byłby fajny test... psychologiczny.Zmuszony jestem zatem odpuscić. :wink: :biggrin: Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi