siroskar Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Witam Mam zamiar zmienić moto i przeznaczyc na to jakieś 8500 zł. Jeździ ktoś ww. sprzętem? Jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 No właśnie!! Są na forum jacyś użytkownicy starego "grzechotnika". Podoba mi się dość ten motocykl, szukałem informacji na jego temat na necie... niestety nie ma zadnej polskiej strony, a anglojęzyczne sa bardzo połowiczne. Co ciekawego mozecie powiedzieć o tym sprzecie? Jakie są wasze doznanie co do zawieszenia, hamulcow, pracy silnika, awaryjności, spalania i komfortu jazdy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Obejrzyjcie sobie www.katanaplanet.com - ta nie jest polowiczna. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johan Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 mialem okazje przejechac sie "kilka razy"Qmpel mial to jezdzilismy ile wejdzie tylko ze 600ka.No brakuje troche mocy szczegolnie z pasazerem.Nie wiem jak 750.Ogolnie mysle ze sprzet jest godny zainteresowania.600ka byla traktowana okrutnie ale nigdy nie powiedziala DOSC.Nawet bez ustawienia luzow zaworowych dawala rade.Za dosyc fajna cene mozna miec sprzeta ktorym mozna Szybko podrozowac.600ka skonczyla swoj zywot.Ostatnia gleba nie grozna dla kierowcy ale zabojcza dla sprzeta.Rozwalony blok silnika o kraweznik itd.Co do 750ki.Poznalem kiedys goscia na trasie.Taka 750 zjezdzil kilka panstw a to juz o czyms swiadczy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 www.katanaplanet.com Kurcze włąśnie przenoszą serwer i będą dostępni za parę tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 www.katanaplanet.com Kurcze włąśnie przenoszą serwer i będą dostępni za parę tygodni. No to moze www.katana-treff.de :) pozdrtylko szkoda że ostatnie modele wykastrowali do 92 koni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 www.katanaplanet.com Kurcze włąśnie przenoszą serwer i będą dostępni za parę tygodni. No to moze www.katana-treff.de :) pozdrtylko szkoda że ostatnie modele wykastrowali do 92 koni ;)to zrób tunning ,albo wsadz silnik z gsxr :twisted: zreszta to nigdy nie miał być typowo sportowy motocykl a w turystycznym aż taka moc nie jest potrzebna Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 ...to zrób tunning ' date='albo wsadz silnik z gsxr :twisted: zreszta to nigdy nie miał być typowo sportowy motocykl a w turystycznym aż taka moc nie jest potrzebna[/quote'] Przecież to jest silnik z gsxra - olejak rocznik chyba 88 :lol: tylko pewnie p..na ochrona środowiska hałas itp i wycieli małe stadko kucyków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 no ja mówiłem o otwartejj wersji , z ostatnich edycji ,a jak Ci mało to i 1100 upchasz :twisted: , a katanie to chyba jest rocznik 85( z pierwszej seri) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi