Limo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Miszcz :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torczynskiukasz Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Mam pytanko, wymieniam olejjj w silniku, i czy ten olej będzie pasował : ? Motul 300V Factory Line 15W50 1l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Mam pytanko, wymieniam olejjj w silniku, i czy ten olej będzie pasował : ? Motul 300V Factory Line 15W50 1l nie będzie Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torczynskiukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 nie będziewięc jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 więc jaki ? takie info masz w instrukcji obsługi tego motocykla 10W30 SE Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torczynskiukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) takie info masz w instrukcji obsługi tego motocykla 10W30 SEDziękuję bardzo za pomoc. ;) Wszedłem na stronę bel-ray ii tam wpisuje sie model motocykla ii oni dobierają olej do tego.ii wyskoczył mi taki olej :http://allegro.pl/olej-bel-ray-exp-10w-40-4t-polsynteyczny-motocykl-i4512108286.htmlCzy bedzie sie nadawal ? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez torczynskiukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Nada się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torczynskiukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Nada się.Jestes pewien ,że będzie wszystkoo okejjj ? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez torczynskiukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torczynskiukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) takbardzo mało tematów jest o tym motocyklu ii chciałbym spytać jeszcze , czy litr mi wystarczy ? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez torczynskiukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 starczy albo minimalnie zabraknie bo wchodzi tam równo jeden litr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi