Piotr Dudek Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 A po co tuningować taki szlachetny motocykl ?Za mało koni ?Zbyt wolny ?A może masz nadmiernie przerośnięte EGO ?Rasowanie modelu RF900 to tak jak wkładanie silnika Ferrari do Poloneza.Może rozpocznij od ogarnięcia tego oryginalnego stada koni i nie chwal się, że objechałeś nim ZX9R na1000 metrów bo talie bajki to tylko w ERZE Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 buahahahhahahaha Chciałem dowiedzieć się od motocyklistów co robili po swojemu w motocyklu co polepszyło by osiągi a otrzymałem KOMEDIE nic tylko popcorn wcinać i pękać ze śmiechu z wypowiedzi starszych przemądrzałych dziadków hahahahahhahaha (NIE WSZYSTKICH OCZYWIŚCIE) "chłopak ma 19-lat, pewnie go nawet na komplet narzędzi nie stać" Hahahahah nikt nie widział i nikt nie wie jaki mam warsztat a teksty że młody i głupi próbuje podkręcić moto 20 letnie ARCHIWALNE dla szpanu jak ktoś to napisał PODAROWAĆ hahah :D Młody wiek nie znaczy zielony w tym temacie ;) Prawko jest tak na marginesie hehehehe ;) w porównaniu do F3 bym się bał ;) Twoje pierwsze pytanie pokazuje jak zielony jestes w tym temacie.Zdanie "Chciałem dowiedzieć się od motocyklistów co robili po swojemu w motocyklu co polepszyło by osiągi " pokazuje to jeszcze lepiej.Jezeli jeszcze nie wiesz ze w tym motocyklu nic nie mozna zrobic "po swojemu" zeby polepszyc osiagi to o czym tu mowic ??? Cieszy mnie ze chociaz prawko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Adam- a co za różnica w kontekście tego nekrologu czy on ten moto będzie miał stuningowane czy nie ??? Naprawdę wierzysz w bajki że "stuningowany" o 10 koni ( przykładowo) moto jest bardziej niebezpieczny niż ten w strocku???No proszę Cię .Piotr Dudek-ciekawe, czy ja się doczekam kiedykolwiek sensownego wpisu w twoim wykonaniu ? Tracę nadzieję . Platanie do tego EGO i porównanie poloneza etc po prostu żenujące .Nienudna próba sklecenie błyskotliwego wpisu . Koleżka od rf900 nie pyta was czy dobrze robi ale jak to zrobić więc albo mu doradźcie albo nie ale nie bawcie się w troskliwe misie i wyluzujcie z tym moralizowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 w porównaniu do F3 bym się bał ;) Ale czego mam się bać? Że mnie jakiś zakompleksiony leszcz wyprzedzi na prostej i będzie się z tego cieszył? :) Dożyj do roku szkolnego to pogadamy ;) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Podsumowując ten fascynujący wątek, zamiast tłumika może być wiadro z obory, będzie głośno i efektownie, czego chcieć więcej :) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi