Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A po co tuningować taki szlachetny motocykl ?

Za mało koni ?

Zbyt wolny ?

A może masz nadmiernie przerośnięte EGO ?

Rasowanie modelu RF900 to tak jak wkładanie silnika Ferrari do Poloneza.

Może rozpocznij od ogarnięcia tego oryginalnego stada koni i nie chwal się, że objechałeś nim ZX9R na1000 metrów bo talie bajki to tylko w ERZE

Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny

buahahahhahahaha

Chciałem dowiedzieć się od motocyklistów co robili po swojemu w motocyklu co polepszyło by osiągi a otrzymałem KOMEDIE

nic tylko popcorn wcinać i pękać ze śmiechu z wypowiedzi starszych przemądrzałych dziadków hahahahahhahaha (NIE WSZYSTKICH OCZYWIŚCIE)

"chłopak ma 19-lat, pewnie go nawet na komplet narzędzi nie stać"

Hahahahah nikt nie widział i nikt nie wie jaki mam warsztat a teksty że młody i głupi próbuje podkręcić moto 20 letnie ARCHIWALNE dla szpanu jak ktoś to napisał PODAROWAĆ hahah :D

Młody wiek nie znaczy zielony w tym temacie ;)

Prawko jest tak na marginesie hehehehe ;)

w porównaniu do F3 bym się bał ;)

Twoje pierwsze pytanie pokazuje jak zielony jestes w tym temacie.

Zdanie "Chciałem dowiedzieć się od motocyklistów co robili po swojemu w motocyklu co polepszyło by osiągi " pokazuje to jeszcze lepiej.

Jezeli jeszcze nie wiesz ze w tym motocyklu nic nie mozna zrobic "po swojemu" zeby polepszyc osiagi to o czym tu mowic ???

Cieszy mnie ze chociaz prawko jest.

Adam- a co za różnica w kontekście tego nekrologu czy on ten moto będzie miał stuningowane czy nie ??? Naprawdę wierzysz w bajki że "stuningowany" o 10 koni ( przykładowo) moto jest bardziej niebezpieczny niż ten w strocku???No proszę Cię .

Piotr Dudek-ciekawe, czy ja się doczekam kiedykolwiek sensownego wpisu w twoim wykonaniu ? Tracę nadzieję . Platanie do tego EGO i porównanie poloneza etc po prostu żenujące .Nienudna próba sklecenie błyskotliwego wpisu . Koleżka od rf900 nie pyta was czy dobrze robi ale jak to zrobić więc albo mu doradźcie albo nie ale nie bawcie się w troskliwe misie i wyluzujcie z tym moralizowaniem.

w porównaniu do F3 bym się bał ;)

Ale czego mam się bać? Że mnie jakiś zakompleksiony leszcz wyprzedzi na prostej i będzie się z tego cieszył? :)

Dożyj do roku szkolnego to pogadamy ;)

Why... So... Serious

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...