Radioactive506x Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Cześć, szukam jakiegoś enduro do pośmigania po drogach i lesie, oczywiście z homologacją, najlepiej w 4t.Budżet 4-5k, mój wzrost 180 cm, waga 75 kg.Będzie to mój pierwszy poważniejszy motocykl.Refresh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 nigdy niczym biegowym kompletnie nie jeździłeś ?? to 125 4T może być dla ciebie mocna ale może to i lepiej bo dłużej posłuży :D Ja to bym omijał tylko dr125 , sypią się głowice jak w każdej DR , xt125 chyba nie wychodziła w wersji enduro tylko SM więc do lasu średni pomysł ale ogólnie dobry moto , xr 125 ma niewymiarowe koła i ciężko o sensowne opony ale pozatym udany motocykl , w sumie w cięższy off została nam xlr125 tylko , i ewentualnie hyosung xrx 125 chyba że o czymś zapomniałem :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive506x Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Troszkę śmigałem simsonem kolegi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 W tej kasie to najlepsze będzie dt125. Tanie i dobre, Czterosuw w tych pojemnościach nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive506x Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Czym kierować się przy wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mly96 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 stanem motocykla, jak coś jest podejrzane to unikaj, kup coś w bdb stanie, nie szukaj okazji, masz trochę kasy, na dobry sprzęt wystarczy, wiele osób, w tym ja przejechało się na szukaniu okazji, bo przecież tak fajnie jest mieć coś lepszego za połowę ceny, tylko że później jeszcze raz tyle włożysz. Pierwszy poważniejszy? To co miałeś wcześniej? 125 2t, nawet zwykłe "słabe" enduro pokaże Ci kto tu rządzi, więc celuj w 4t, chyba że jesteś poukładany, wtedy 2t, jak się już nauczysz to mocy nie braknie prędko, chyba że na jakiejś trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive506x Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Pierwszy poważniejszy? To co miałeś wcześniej? Chiński skuterek.Wracając do tematu, jak to jest z poruszaniem się po drodze.Powiedzmy mam już zdane A1, jade sobie, zatrzymuje mnie policja wszystko ładnie pokazuje a tutaj kategoria A1 to chyba max 15 koni, a motor ma 30, widziałem też zablokowane. Jak to z tym jest?Policja patrzy też na to? Edytowane 11 Lipca 2014 przez Radioactive506x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverX Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) Tylko Gas Gas EC 125 lub KTM EXC 125. Stare próchna takie jak DT czy TSR w ogóle nie jadą. W gruncie rzeczy, z Kraju Kwitnącej Wiśni nie wyszła żadna dobra maszyna w 2t do endurzenia. Co do argumentu o tym, że amator nie poradzi sobie na hard enduro to bzdura totalna. 300 w 2t jest przewidywalna, a co dopiero 125. Osobiście polecił bym tobie rozglądać się za Gasem, cena kupna nie jest zaporowa, a sprzęt pierwsza klasa... Co do twoich dywagacji z prawem, to często w papierach masz zaniżoną wartość mocy, także z policją nie ma problemu. Edytowane 12 Lipca 2014 przez SilverX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) nigdy niczym biegowym kompletnie nie jeździłeś ?? to 125 4T może być dla ciebie mocna ale może to i lepiej bo dłużej posłuży :D Ja to bym omijał tylko dr125 , sypią się głowice jak w każdej DR , xt125 chyba nie wychodziła w wersji enduro tylko SM więc do lasu średni pomysł ale ogólnie dobry moto , xr 125 ma niewymiarowe koła i ciężko o sensowne opony ale pozatym udany motocykl , w sumie w cięższy off została nam xlr125 tylko , i ewentualnie hyosung xrx 125 chyba że o czymś zapomniałem :Dhahahaahhaha kolego nie moge wytrzymać tych bredni ... Mam drke od 5 lat i jeszcze nic z głowicą nie robiłem :) mój kolega też miał drke i tez mu sie nic nie działo, pierwsze wogole słysze o tych bredniach jak nei wiesz to sie nie wypowiadaj :) Tylko Gas Gas EC 125 lub KTM EXC 125. Stare próchna takie jak DT czy TSR w ogóle nie jadą. W gruncie rzeczy, z Kraju Kwitnącej Wiśni nie wyszła żadna dobra maszyna w 2t do endurzenia. Co do argumentu o tym, że amator nie poradzi sobie na hard enduro to bzdura totalna. 300 w 2t jest przewidywalna, a co dopiero 125. Osobiście polecił bym tobie rozglądać się za Gasem, cena kupna nie jest zaporowa, a sprzęt pierwsza klasa... Co do twoich dywagacji z prawem, to często w papierach masz zaniżoną wartość mocy, także z policją nie ma p kolejne, dtka nie jedzie? jak na pierwsze moto po skuterze to to bedzie szatan wiadome że na chwile ale bedzie. potem moze zaczac brakować mocy ale nigdy nie bedzie jej za mało. widze ze nie jesteś zbyt obeznany w temacie. Edytowane 12 Lipca 2014 przez Crovcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive506x Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Za jaką wersją się mam rozgladać?Bo widziałem różne X, R itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 R-enduroX-supermotoE- elektryczny starter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi