bols2 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Podesle ci pare propozycji z allegro http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=29212159http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=29305208http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=29171426http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=29198750http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=29273010http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=28761204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ja jestem wielkim zwolennikiem manuali. Manualem można jeździć agresywnie i spokojnie' date=' a skuter bzyczy ciągle na wysokich obrotach. A w ogóle wg mnie to skuter z automatem (sory dla skuterowców) jest po prostu pjazdem dla jakiś inwalidów niepotrafiącymi operować biegami i sprzęgłem. Z jazdy skuterem jest dużo mniejsza przyjemność. Za tą kase jaką posiadasz mógłbyś sobie kupić jakiegoś fajnego japońca, albo mini ścigacza. To jest moje zdanie. Ale wybór należy tylko do Ciebie.[/quote'] Haha...a co powiesz o Suzuki Burgman 650?? Niby skuter jak to mowisz, ale zobacz jaki! Ogolnie napewno skutery sa wolniejsze od motocykli, ale oferuja duzo wieksza wygode w postaci wielu schowkow, duzej kanapy i po prostu obslugi. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ja jestem wielkim zwolennikiem manuali. Manualem można jeździć agresywnie i spokojnie' date=' a skuter bzyczy ciągle na wysokich obrotach. A w ogóle wg mnie to skuter z automatem (sory dla skuterowców) jest po prostu pjazdem dla jakiś inwalidów niepotrafiącymi operować biegami i sprzęgłem. Z jazdy skuterem jest dużo mniejsza przyjemność. Za tą kase jaką posiadasz mógłbyś sobie kupić jakiegoś fajnego japońca' date=' albo mini ścigacza. To jest moje zdanie. Ale wybór należy tylko do Ciebie.[/quote''] Haha...a co powiesz o Suzuki Burgman 650?? Niby skuter jak to mowisz, ale zobacz jaki! Ogolnie napewno skutery sa wolniejsze od motocykli, ale oferuja duzo wieksza wygode w postaci wielu schowkow, duzej kanapy i po prostu obslugi. Legut7 widziałeś jaka pojemność tego skutera :buttrock: a pozatym na bargmana chyba by mnie nie było stać :roll: Wogule po co mi wielka pakowność 8O mam 12 lat i kupuje motor tylko żeby nim jeździć a nie robić jakieś wielkie wyprawy :eek2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 No wiem jaka pojemnosc, ale w mojej wypowiedzi nie chodzilo mi o to ze taki powinienes kupic, tylko chcialem zaprzeczyc opini Z3us-a.Mysle ze sam powinienes sie zastanowic.I tak musialbys kupic 50-tke a tutaj manual nie ma lepszych osiagow od skutera.A skuter jest duzo bardziej wygodny od takich enduro... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 A skuter jest duzo bardziej wygodny od takich enduro... zależy co kto lubi. np. mi BARDZO nie odpowiada pozycja na skuterze i wolę siedzieć na czymś bardziej "normalnym". w tej pozycji to się robi co innego a nie jeździ :mrgreen: (siedzi na kiblu :mrgreen: ) a burgman to według mnie paskudztwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Troche starszy Runnerek: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=28633476 ona jest u mnie w mieście :buttrock: jak chcesz to moge sie podskoczyć i ją zobaczyć... to jest stara aukcja. nowa jest tutaj http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=29421672 bardzo przyjemny skuterek. Mój kolega ma 80 i jedzie mu 120 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 A skuter jest duzo bardziej wygodny od takich enduro... to zalezy dla kogo, kazdy ma inny gust, ja wole enduro :buttrock: a co powiesz o np. Aprili RS 50 tez uwazasz ze jest nie wygodna??? i gorsz od skutera??? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 W dluzsze trasy Rs napewno bedzie mniej wygodna Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Jako pierwszy motor kupiłem sobie Simsona S51 i pawiłem nienawiścią do skuterów, i nadal nie lubię, to ruszanie ze sprzęgłem odśrodkowym jest strasze i to bzyczenie, no i w ogóle skrzynia manualna daje o wiele więcej radości z jazdy. Co do pakownosci skuterów, ostatnio byłem simkiem na wyjeździe nad jeziorko i napewno nie zapakowałbym tak skutera, namiot, spiwór, 2 pllecaki na stelażach do kufrów, kurtka i materac:D. Z ręką na sercu polecam Ci simsona, jeżeli jesteś mniejszego wzrostu... to kup Simsona skutera, ma on normalną ksrzynie i rozwiązania techniczne z motocykli a nie z kosiarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Haha...a co powiesz o Suzuki Burgman 650?? Niby skuter jak to mowisz, ale zobacz jaki! Ogolnie napewno skutery sa wolniejsze od motocykli, ale oferuja duzo wieksza wygode w postaci wielu schowkow, duzej kanapy i po prostu obslugi. A co powiesz o Hondzie Goldwing ?? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 No Goldwing to swietny motocykl stworzony do turystyki i ktory rzeczywiscie zaskakuje wygoda. Ale takich motocykli jest malo, a kazdy skuter posiada schowek i mniej lub bardziej wygodna kanape. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Uzbieraj sobie jeszcze 500 zł i kupisz Yamahe DT – to jest sprzęt (jak dla mnie) pierwsza klasa. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Z ręką na sercu polecam Ci simsona' date=' jeżeli jesteś mniejszego wzrostu... to kup Simsona skutera, ma on normalną ksrzynie i rozwiązania techniczne z motocykli a nie z kosiarek.[/quote']Wiesz nie wiem czy troche ponad 80kg dla kogos kto ma 156 i 12 lat to troche nie za duzo :/ Choc oczywiscie sr50 to bardzo fajne moto (nie tylko dlatego ze ja je mam :buttrock:), no i najwazniejsze co odroznia je od nowych skuterow manualna skrzynia biegow i brak tego okropnego bzyczenia. Tyle ze w sr50 biegi nie chodza tak jak zwyke w gore i w dol a w przod i w tyl =]]]] Ja na sam poczatek polecilbym ci motorynke dobrze zrobiona. Pojezdzilbys na niej pare miesiecy, nabralbys jakiegos doswiadczenia i sprzedalbys ja i kupil cos lepszego. Przy okazji moglbys sie nauczyc co nieco o silniku robiac ja =]]]]Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parabolic Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 :) Ja bym za miast skutera wzioł mz 251 szybsza mocniejsza (duma z samego dzwięku i kompresji)atrakcyjny wygląd nawet tania w utrzyamniu 4-5lna -100 km bierz mz moim zdaniu i zostanie ci kasy cna 5 lat paliwa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ja bym za miast skutera wzioł mz 251 szybsza mocniejsza (duma z samego dzwięku i kompresji)atrakcyjny wygląd nawet tania w utrzyamniu 4-5lna -100 km bierz mz moim zdaniu i zostanie ci kasy cna 5 lat paliwa chyba jaja sobie robisz :lol: przeciez ten chlopak ma 12 lat a ty mu Mz-tke 251 polecasz :) ja mam 15 i nie czuje sie na silach dosias Mz-tki 251 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi