Martanka Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 ...aż sprawdziłam ten model "betoniarki" Fizyku i uważam, że przesadzasz, bo to całkiem normalny motocykl i wcale nie szpetny, a nawet ktoś ocenił, że to rewelacyjny turystyczny sprzęt!już jestem po piwie...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Ty nie słodź tylko chodź na piwo a i koleżankę zabierz. Wiesz gdzie i kiedy a jak koleżanka chce sie przyłączyć to prv. No i namówił :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Martanka to dolacz do nas na piwko i bedzie można pogadać normalnie. Moto jutro pewnie zobaczysz, ocenisz. Ja swoje wiem. Czekam na prv lub tel w sprawie piwa. Wysłane z mojego P9000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Spotkajmy się 16.50 - 17.00 jutro na parkingu pod Obi (w rogu przy ulicy), polecimy razem na Borki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Właśnie wychodzę odpalic moto, trochę brudny jest, więc mogę się spóźnić ;), jakby mnie nie było przed 17, to na Borkach się spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm74 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Kto to organizował? Wolna amerykanka była na moje oko... Policjmajstry też zdezorientowani byli. Cytuj Lepiej mieć tarcie w punkcie podparcia, niż parcie w punkcie podtarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Zauważyłam, że ratowałeś sytuację Storm i obstawiałeś te skrzyżowania. Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogoszkocja Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Faktycznie wyglądało to jak by w ogóle nikt tego nie organizował. Czysty spontan i zarządzanie chyba po stronie uczestników.Trzeba przyznać,że mimo średniejpogody "troszkę" było motocykli - a to chyba najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Pierwsza to była moja parada, ale chyba jednak wolę jeździć sama ;)Trzeba się chyba umieć zgrać w takim tłumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Tak. Trza mieć oczy dookoła głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Tak. Trza mieć oczy dookoła głowy i tak czasami to nie wystarcza :sad: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Hmmm wydaje mi się, że miałam oczy dookoła, a jednak Ciebie Dominiku nie udało mi się wypatrzeć ;)noo, więc masz rację, że to nie wystarcza :biggrin:ups... miałeś przecież coś poważnego na myśli, a ja sobie żartuję :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 ups... miałeś przecież coś poważnego na myśli, a ja sobie żartuję :blush: i tak czasami to nie wystarcza :sad:E marudzicie. Mi się podobało :) taka imprezka... Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 W Twoim przypadku "latanie na moto" nabrało innego znaczenia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) anulowano :) Edytowane 29 Września 2016 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi