Jump to content

Wyjazdy , szybkie spoty , przejażdżki

Xylena
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Witam Wszystkich. W imieniu mojego starszego brata i innych mieszkańców dawnego osiedla Energetyków (teraz Marii Gail) chcialbym zaprosic 26.08.na godz 17.00 (W ten Piątek) motocyklistow oraz motocyklistki na piknik z okazji zakonczenia wakacji. Dobre swojskie jadło, kawka,herbatka itp. Jakby Ktos był chętny to można na kilka minut przed 17 spotkać się (np. Rynek) i razem tam podjechać.

Edited by Ce2ar27

Oj pancur ja tu codziennie przyjezdzam i jakos nigdy mi sie nic nie stalo. Niechcesz to ok nie jedz przeciez nikt cie nie zmusza ani nie prosi. A lusterko czy cos innego to nawet w centrum miasta jakas szuja moze ci ujebac.

Nasi koledzy z KSJ HUSARR - Kozienice zapraszają.

"... DZIEŃ ENERGETYKA 2016

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO WZIĘCIA UDZIAŁU W IMPREZIE Z OKAZJI DNIA ENERGETYKA KTÓRA ODBĘDZIE SIĘ W DNIU 3 WRZEŚNIA 2016 r. NA TERENIE OŚRODKA WYPOCZYNKOWEGO KCRIS W KOZIENICACH. IMPREZA POPRZEDZONA BĘDZIE PARADĄ MOTOCYKLOWĄ KTÓRA ROZPOCZNIE SIĘ TYM RAZEM SPOD ENEA WYTWARZANIE SP. Z O.O. W ŚWIERŻACH GÓRNYCH ... "

10023918.jpg

http://www.kozienice24.pl/nowosci,aktualnosci,2,1,gwiazdorskie_pozegnanie_lata_wie,3776.html

Lecimy jutro do Kozienic na klika moto.

Parada rusza spod bramy głównej Enea (dawna elektrownia) około godz. 17.00. Potem koncerty itd (patrz post wyżej).

My spotykamy się na terenie sklepu zlokalizowanego na rogu ulic Folwarcznej i Mokrej w Radomiu w godz. 15.30 - 15.45.

Wyjazd o 16.00 na Kozienice.

Pogoda zamówiona, ma być fajnie.

-OLO-