-OLO- Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Podjedźcie na stację ORLEN na Ul. Struga/Olsztyńska , też o 16:00 ma jechać kilka moto. Polecimy większą grupą . Aarrkk, czekajcie na nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gniot Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 ...tyle odkładania na moto, odmawiania, poświęcenia a teraz kiedy moto stoi w garażu ja w sezonie k....a chodzę co sobotę po weselach, chrzcinach i ch...j wie gdzie jeszcze...pozdrawiam dwukółkowych!!! Quote "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko lenin Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Fuj, a ja już drugi miesiąc w Szwecji kisnę :sad: to chociaż wy się dobrze zabawcie. A swoją drogą pamiętam Dni Energetyka z lat 90. Grubiej być nie mogło ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martanka Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Napiszcie wreszcie jak było wczoraj, jak parada i koncert?Bo zaczęliśmy tu trochę narzekać z zazdrości ;) Gniot - ja też myślałam, ze więcej w tym sezonie pojeżdżę i jakoś inaczej wychodzi, ale najważniejsze, ze moto jest! I jak chcesz to wsiadasz i po prostu jedziesz. To jest to! (nie każdą imprezę trzeba zaliczyć) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OLO- Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 (edited) A było.z Radomia wyjazd ... no dużo nas było ... ze 20-30 moto (tylko nasza grupa), mnogo moto na trasie. - ponad 300 moto na paradzie- super zorganizowane miasteczko moto z obiadkiem (2 dania) i piwem dla uczestników- konkursy, zabawy itdoraz wszystko co poza miasteczkiem moto dostępne w 100% dla motocyklistów Jak dla mła było lux. PS. Filmiki z parady są już na ytubie, tylko patrzeć, zazdrościć i płakać że się nie było. Edited September 5, 2016 by -OLO- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aarrkk Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Olo chyba przez te trzy filmiki nie można dorzucić zdjęć , bo limit załączników został wyczerpany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OLO- Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 (edited) Olo chyba przez te trzy filmiki nie można dorzucić zdjęć , bo limit załączników został wyczerpany.Jak usunąć ? Edit:Z zaufanego źródła, którego nie zdradzę, mam info że filmiki me to linki i nic nie ważą.Dzięki Pancur. Edited September 13, 2016 by -OLO- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harnas60 Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Parada. Chętni? http://www.echodnia.eu/radomskie/kultura/zapowiedzi/a/radom-w-sobote-bedzie-zlot-motocyklistow-parada-jednosladow-przejedzie-przez-cale-miasto,10652682/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martanka Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Ja oczywiście chętna! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harnas60 Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 W takim razie to i ja się wybiorę :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martanka Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 i rozentuzjazmowana!Szkoda tylko, ze to pożegnanie :(To może się uda jakoś rozpoznać w tłumie i zapoznać?chociaż na koniec sezonu? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harnas60 Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Jasne. Nic się nie martw, ja już Cię tam znajdę :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martanka Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 ja już Cię tam znajdę :biggrin:...hmm trochę się zaczęłam bać...taka pewność....w dodatku ten awatar.... :huh: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harnas60 Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Taaa. Jest się czego bać :wink: A to nie awatar tylko zdjęcie z dowodu :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gniot Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Chociaż na zakończenie sezonu wpadnę Quote "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts