heniek128 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Madafaka - PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Pojechał bym... ale se mogę co najwyżej filmiki pooglądać... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 No i jak tam poszło? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nie poszło:) Kostka mi odpadła i straciliśmy sporo minut na jej odnalezienie, jedna wolna osoba osoba w ekipie -> efekt przedostatnie miejsce:). Ale traktując jako trening to nie można narzekać. Madafaka zamiast sradem przyjechał BMW GS i jak na takiego mastodonta zaskakująco dobrze sobie radził, niestety po wyścigu beemka już nigdy nie będzie taka ładna jak przed:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Kurde czytałem gdzieś jakąś relację, że w zeszłym roku ktoś też zgubił kostkę i sporo czasu stracił na jej szukanie. Najważniejszy wniosek z wyścigu - "pilnuj kostki" :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Nie poszło:) Kostka mi odpadła i straciliśmy sporo minut na jej odnalezienie, jedna wolna osoba osoba w ekipie -> efekt przedostatnie miejsce:). Ale traktując jako trening to nie można narzekać. Madafaka zamiast sradem przyjechał BMW GS i jak na takiego mastodonta zaskakująco dobrze sobie radził, niestety po wyścigu beemka już nigdy nie będzie taka ładna jak przed:) jakie czasy kręciliście? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie wiadomo bo nikomu się chciało się wziąć kartki z czasami, pi razy drzwi, rozpiętość 53-1:05:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi