lady68 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 witam mam pytanie w czasie puszczania manetki gazu słyszę strzały w tłumiku denerwuje mnie to czy to jest normalne , w ubiegłym roku nie pamiętam tych objawów.Na koniec ubiegłego sezonu wymontowałem strumienice z wydechu na próbę ,no i wówczas strzelał ,złożyłem to z powrotem i dalej strzela .Nie ma u mnie żadnej sondy w tłumiku ,czy coś mogło się przestawić w komputerze ,road king 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARAS Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Sprawdz świeczki w jakim są stanie, lewe powietrze portki , kable zaplonowe. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikertk Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Swoją drogą, mnie to strzelanie aż tak nie wkurza, jak dojeżdżam do skrzyżowania to przynajmniej wiem, że inni już wiedzą, że coś się wokół nich dzieje :DW Iranie zamknęli by mnie na dożywocie za terroryzm :banghead: Cytuj Member of Harley-Davidson Club Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Masz nieszczelny wydech, sprawdz przy wejsciu w glowice i na laczeniach rur i tlumikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vin Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Lub za bogata mieszanka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi