Rabbit Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wally, żartowałem z tym 69.:)Żona nie pozwala tak łączyć. Ale dzięki za szczegółowe wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecu Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Filmik który pokazuje od a do z jak wymienić kiere!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARAS Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Filmik pogladowy powinien załatwić sprawuszke wymiany kiery i nie tylko. :biggrin: na forum bedzie mniej pytań co do wymiany linek,przewodów hamulcowych i rozbierania lampy w roadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecu Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Mam jeszcze pytanko jeśli chodzi o ten temat. Kto w Polsce zajmuje się produkcją wysokich kierownic 1 1/4 cala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Mam jeszcze pytanko jeśli chodzi o ten temat. Kto w Polsce zajmuje się produkcją wysokich kierownic 1 1/4 cala ?robi je gościu z górnego śląska chyba - był na bazarze we Wrocku i nawet brałem od niego wizytówkę. Cena to ok 600 zł - ja dałem spokój i założyłem 1", h=13". Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecu Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Przymiarka wczoraj 1 1/4 cala 18'' i taką chce. Motocykl już rozbebeszony! Ceny na allegro około 850 złociszy. Jakbyś miał namiary na tego gościa to poprosze :biggrin: Jeszcze poszerzenie baku i będzie wszysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbit Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Właśnie zamówiłem dzisiaj "twelve inches".Ma być 500z. Chyba China, ale dam znać jaka jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
americas Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 20" ape no to spora spora będzie kozacko wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbit Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Nieeeeeeeeeee!!!!!Ręce mam 19". Bym musiał stanąć na zbiorniku. I jeszcze taboret podstawić. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
americas Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 hheehe wiem wiem chciałem podwyzszyć trochę poprzeczkę ;-0)) ja kiedyś miałem 16" mega jest nawet jedną jeszcze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecu Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Jeśli się nie mylę to 16'' ma około 41 cm wysokości od podstawy. Masz w chromie czy czarną? Może bym się skusił jeśli masz na sprzedaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi