przemek96 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Aaaa i krótkim odpalaniem motocykla możesz "spsuć " te nowe świece ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitshi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Motocykl pochodził, aż się zagrzał i dopiero go zgasiłem. Sprawdziłem śruby przy kolektorach, były trochę poluzowane, ale ich dokręcenie nic nie zmieniło. W przyszłym tygodniu motor jedzie do mechanika. Cytuj SUPERMOTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Aaaa i krótkim odpalaniem motocykla możesz "spsuć " te nowe świece ;)Autor własnie rozpoczał swoją długą sagę a ja się zapytuje czy irydówki mozna tak łatwo zaorać odpalaniem i gaszeniem na zimno ? Jest zima , proponuje budowę budki dla ptaka , jakiego to sie autor tematu niedługo dowie :laugh: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Nic nie musi robić, "drzwi" otworzą się same :) Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitshi Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Moto u mechanika. Nie palił na 3cim cylindrze, prawdopodobnie kabel od kostki do fajki walnięty. Cytuj SUPERMOTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi