buba1340 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dobrze Haras gada podkręcony Keihin to bardzo dobre rozwiązanieW Indianie z silnkiem S&S 88 inch miałem np gaźniki : S&S Super E, HSR 42 , teraz mam HSR45 i jest tak sobie, jest równo ale jak zimny to gaśnie, a jak gorący to wolne troszkę za wysokie, dużo pali, ale jak go mocno wkręce to dobrze jedzie ;-). W TC88 miałem serie Keihin z Dyno Jet Slider kit i było bardzo dobrze ale najlepiej było w FL Shevelhead 80 Inch jak zamontowałem nowego Keihina od sporta, mocy to tam za dużo nie było, ale za to równo i bardzo ekonomicznie ;-) troszkę poniżej 5 do 5,5 l/100kmpzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Warmia-Mazury Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nooo i...ostatecznie ( mam nadzieję :) ) zostało na Gaźniku Mikuni HSR 42 i zapłonie Dynatek Dyna S Dual Fire. Po wstępnych próbach jest ok !!! Jak zdążę to jeszcze w tym roku wrzucę jakiś filmik jak to teraz pracuje a póki co...Zdrowych Wesołych Świąt i do miłego na drodze :) Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekfxdl Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 siemka,wszystkimtak czytam sobie i wnioskuje ze i umnie cos z gaznikiem musi byc, bo lubi paliwsko łookropnie,i po zgaszeniu sinika czuc palliwo w powietrzu,,,(Dyna FXDL 2001),,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 A co masz za gaźnik? Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekfxdl Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 prawdopodobnie Keihin,!!!sprowadzony ze stanów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 To nic nie mówi, zrób jakieś zdjęcia, to będzie wiadomo. Tutaj masz zdjęcia Keihina CV, ma on charakterystyczną pokrywę membrany. Sprawdź i daj znać... Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekfxdl Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) czesc,panowie i panie, potrzebna mi literatura,(schematy,zdjecia itd) obrazkowa czytelna i zrozumiala na temat dysz w gazniku keihin,jesli ktos moze pomoc z gory dziekuje,MAM ZA DUZE ZUZYCIE PALIWA, A WOLNE OBROTY NIE SPADAJA PONIZEJ 1000..??WALLYGATOR,dzieki jak bde mogl to zrobie sesje z gaznikiem, Edytowane 10 Czerwca 2014 przez marekfxdl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 A poziom paliwa właściwy? Zresztą zacznij od sprawdzenia linek gazu, odpuść śrubę od regulacji obrotów, sprawdź jak jest ustawiona śruba od składu mieszanki. Ale jak potrzebujesz schematów i instrukcji to lepiej uderz do kogoś kto ma o tym jakieś pojęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekfxdl Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 a teraz zakupiłem inny uzywany gaznik S&S super E, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepa Jacek Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Witam. W moim fxr zaś jest taki problem , ze ciężko odpala i strzela. Świece zmienione , gaźnik wyczyszczony ,zostaje zapłon i myśle o wymianie na elektroniczny . Jaki byście polecali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Zewnetrzny. Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepa Jacek Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 1 godzinę temu, FIS napisał: Zewnetrzny. Dziękuje . Tez to rozważałem . Korzysta ktoś z takiego zapłonu ? https://www.ebay.com/p/171139255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi