kolczu21 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jak w temacie.Podobno ma być jeszcze ciepło a ze znajomych nikt nie może. Może ma ktoś ochotę? pozdrawiam marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/147983-tor-w-radomiu/page-38?do=findComment&comment=2098232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 poniedziałek? o której? ile? Jakieś wymagania? nigdy nie byłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 poniedziałek? o której? ile? Jakieś wymagania? nigdy nie byłem :)Pierwsza tura od 9 do 13, wjazd chyba 60pln.Zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Zainteresowany mocno, od czegoś trzeba zacząć :) tylko poniedziałek wybitnie nie pasuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Niwy organizuj skład! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ja też się zastanawiam. Jakby było jakieś miejsce na przyczepce/busie to tradycyjnie jestem chętny :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Zainteresowany mocno, od czegoś trzeba zacząć :) tylko poniedziałek wybitnie nie pasuje :(A jaki dzień Ci pasuje? Worek ? Środa? Żeby tylko pogoda była.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 poniedziałek? o której? ile? Jakieś wymagania? nigdy nie byłem :)generalnie wszelakie informacje są na stronie http://www.automobilklub.radom.pl/ a tak w ogóle to Niwy dał linka do wątku o torze radmoskim więc nie dublujcie tematu tylko przerzućcie się tam a ten zamknijcie...raz że będzie porządek a dwa że więcej osób może wówczas zajrzy do tematu i się podczepi do Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 A jaki dzień Ci pasuje? Worek ? Środa? Żeby tylko pogoda była.. Byłem dziś... ale dziś nie było można jeździć. Pogadałem z panem od toru i zdecydowanie potwierdził, że przy takich temperaturach motocykliści wykładają się na torze jak drzewa podczas tornada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 bo za szybko jeżdżą ;) Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi