rafal85rtc Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 witam wszystkich :)Chiałem przedstawic wam swoje wozidełko jest to honda cb 50 j rok prod.82 pojemnosc 50cm3Motorek kupiłem jakies 10 lat temu i od tamtej pory stał sobie w garazu zatarty i niekompletny :sad: sumienie mnie ruszyło i postanowilem ja odnowic i doprowadzic do ładu i składu :cool:złożyłem wszystko do kupy lecz dlugo sie nie nacieszyłem bo trzeba bylo zrobic remont silnika wiec poszedl caly w zorbiurke i przy okazji postanowilem ze bedzie ladnie sie swiecił i zabralem sie za polerke :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Kawał dobrej roboty. Gratuluję! Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal85rtc Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 fajnie ze komus sie podoba :rolleyes: to i tak nie koniec bo zostało pare pierdułek do dopieszczenia za które trzeba sie jeszcze zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Mleczko Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mi też się bardzo podoba! Sam mam taki "wyrzut sumienia" w garażu, co prawda dużo młodszy - Yamaha Slider z 2003 - ale też muszę się za nią zabrać. Silnik nawalił po naprawie u polskich "fachowców"... Cytuj - dziennik kosztów na spritmonitor.deMoja Honda CB250N na Autocentrum.pl - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 To musisz zawieść do fachowców radzieckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilant Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 niezły efekt, będą jakieś naklejki? polerka świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal85rtc Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 oczywiscie ze naklejki beda ale jak narazie inne rzeczy dopieszczam :) rozwazam tez malowanie jeszcze raz bo nie zbyt dobrze to wyszło jak na moje umiejetnosci :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal85rtc Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 mała rzecz a cieszy :biggrin: wpadły lusterka chrom bo jakos łyso było z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 tak z ciekawości jakie to ma osiągi ?? poleci z 70 przy spalaniu 2.5/100 ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Fajny motorek, pośmigało by się. tak z ciekawości jakie to ma osiągi ?? poleci z 70 przy spalaniu 2.5/100 ??Szukasz zastępcy dla yukimoto? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 kiedyś polowałem na taką CB ale to jest motocykl w zasadzie nie do kupienia dla zwykłego śmiertelnika, na allegro cisza jak ktoś ma to albo cena z kosmosu albo nie ma papierów, albo zwłoki a z wieloma częsciami lipa..... pozatym niby honda ale jednak 82 kto wie jakbym trzaskał ten 1kkm w miechu czy bym zawsze wracał na niej a nie pchając :D z czystej ciekawości zapytałem Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal85rtc Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 kiedyś polowałem na taką CB ale to jest motocykl w zasadzie nie do kupienia dla zwykłego śmiertelnika, na allegro cisza jak ktoś ma to albo cena z kosmosu albo nie ma papierów, albo zwłoki a z wieloma częsciami lipa..... pozatym niby honda ale jednak 82 kto wie jakbym trzaskał ten 1kkm w miechu czy bym zawsze wracał na niej a nie pchając :D z czystej ciekawości zapytałemfakt tego sprzetu jest mało w dobrym stanie a czesci to az takiej tragedi nie ma z dostepnoscia w sklepach internetowych :wink: ja np nie kupuje bo ma 4 silniki na czesci :biggrin: raz tylko ja pchalem do domu przyczyna brak wachy :banghead: jak narazie 65km/h mi sie udalo wydusic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi