kebabowy Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Witam wszystkich,mam big problemos z moją kawą martwie sie ze to cos powaznego ,więc wymieniłęm ostatnio świece mam nowy akumulator motorek stał w garażu całą zime nie odpalany,gdy sprubowałem go odpalić chechłał chechłał bidula i nic wymieniłęm mu świece i odpalił po paru minutach ale gdy odpalił i popusciłem mu gazu to zgasł zauwazyłem i to mnie przeraziło najbardziej ze jak jest odpalony to w okienku poziomu oleju w silniku pojawiają się małę pęcherzyki powietrza a jak przygazuje to robi sie tam normalnie wir jak by sie ten olej gotował dostaje pełno bąbelków powietrza i kopci mi konkretnie co to moze być :O Pomocy ;/;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiash Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 a jaki kolor dymu, biały, niebieski czarny ... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebabowy Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 niebieski ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Niebieski oznacza spalany olej. Wywala coś odmą? I jaki masz poziom tego oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebabowy Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 sorki ale dlamnie to czarna magia odmą to chodzi o tą białą narośl ?? olej mam do połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Zupełnie bez złośliwości...Jak nie masz pojęcia co to jest odma to nie pomożesz w żaden sposób dla tego motocykla i najlepszym wyjściem będzie zaprowadzenie go do mechanika z akcentem na motocyklowego mechanika. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebabowy Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 zjedz snikersa bo za bardzo gwiazdozysz ,pytam sie jak człowiek i chce sie poprostu dowiedziec co to moze byc nie mam pojecia o tym i to jest prawda ale poprostu jestem ciekaw jaka jest przyczyna,nie mówie tego tez po złości ":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Heh Powietrze w oleju. LoL. Woda w basenie. LoL. Skąd ona tam? Stoi sobie olej calą zimę odpalasz to rusza w obieg ciśnienie i dodatkowo jest rozchlapywany koszem sprzęgła i innymi częściami o czym spada na dół i jest spieniony. Stąd bąbelki. Wlej olej sinikowy do przeźroczystej butelki, wstrząśnij mocno i patrz ile bąbelków w nim jest. Tylko nie pij tego bo się zapowietrzysz. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 zjedz snikersa bo za bardzo gwiazdozysz ,pytam sie jak człowiek i chce sie poprostu dowiedziec co to moze byc nie mam pojecia o tym i to jest prawda ale poprostu jestem ciekaw jaka jest przyczyna,nie mówie tego tez po złości ":) jak nie masz pojęcia to po co tam zaglądasz ?oddaj motocykl do fachowca a Ty zajmij się tym co potrafisz robićPiszesz nieskładnie i niegramatycznie a teraz radzisz moderatorowi jedzenie snikersów ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebabowy Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Dobra Panowie z tym snikersem to był żart :) serio to dla mnie czarna magia poprostu chcialem sie dowiedzić co to moze być Przepraszam jak kogos uraziłem nie naskakujcie na mnie :P tak naprawde to tylko jedno mi zostało oddac go do mechanika i czekac co mi powie tak jak piszecie bo sam nic nie zwojuje jedynie cos popsuje Pozdrawiam :D :D ale dzięki za komęty i jeszcze raz sory jak kogoś uraziłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi