songoku Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 To jak dopisujesz sie do listy na 2 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 W sumie moge się zapisać. chyba ktoś mnie przygarnie...jakby co... :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) To ja theodor rezerwuję miejsce koło Ciebie :) (jeśli można oczywiście).Widzę że spotkamy się już w niedzielę o 20. :)Mam pytanie czy brać kogoś do pomocy (dla siebie) czy mogę liczyć na małą pomoc (zrzucenie i zapakowanie moto) ?A Yuby się wyrobi z nowym moto ? Na SD 29 Edytowane 19 Lipca 2013 przez MatMax78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Spoko, biorę wymiot i robimy grilla, przy którym będziemy omawiać trajektorię wejścia w dużą patelnię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 teoria wejścia w patelnie...hahaha... wolę praktykować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 teoria wejścia w patelnie...hahaha... wolę praktykować :D :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 KTOŚ???? 1. songoku2. slajciak (kolega z innego forum)3. extradam (kolega z innego forum)4. kwazi (kolega z innego forum)5. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Powiedzcie proszę przy jakich obrotach robią ten pomiar w praktyce? Bardzo pilnują żeby to było te 7 tys. tak jak w regulaminie? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 masz na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 No co ty. Pytałem jak to wygląda w praktyce. Regulamin umiem sobie przeczytać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Dzięki Yuby. Dla mnie to ważne bo byłem dzisiaj na stacji diagnostycznej i wyszło 101db jak wkręciłem do 7 tys., a "Pan" chyba nie widzi obrotomierza jak stoi z tyłu, więc... sami wiecie co mi chodzi po głowie, tylko nie wiem czy to przejdzie. Nie chcę jechać do Poznania i się dowiedzieć na miejscu że mnie nie wpuszczą. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Jak byłem 10.06 to chodził i mierzył. Mnie też chyba namierzał bo nakleił mi jakąś naklejkę na tłumik. Ogólnie robią chyba pomiary jak zapier... na prostej a nie na postoju. Potem jak mu wychodzi duży pomiar to robią pomiar stacjonarny. Mi wykazało na stacji 100dB.Na następny SD zrobię chyba małą wkładkę i założę na końcówkę swojego Akrapa żeby już w pierwszej sesji zamiatać. :) Zobaczymy, pokombinuję. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Dobra ja już się zapisałem: 1. songoku2. slajciak (kolega z innego forum)3. extradam (kolega z innego forum)4. kwazi (kolega z innego forum)5. ... ktoś jeszcze..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ma ktoś może pożyczyć db-killera na 29-go? Wiem że mogę kupić ale na codzień mi niepotrzebny, tylko na ten jeden wyjazd. Będę zobowiązany. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ja się przymierzam do wyjazdu, ale muszę mieć potwierdzenie urlopu na 100%, a to dopiero jutro. Z drugiej strony mam OEMowy, homologowany tłumik 98dB przy 6750 i chciałbym potwierdzenie, że nie będzie ze strony organizatora jakiś jaj, ale to już by było skrajnie niepoważne chyba. Odezwę się jutro. Mam nadzieję, że pozytywnie. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi