songoku Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 cholera prognozy się zmieniają jak w kalejdoskopie... :/dobra kasa poszła - atakujemy! ja postaram się być jak najwcześniej w niedzielę żeby sobie obejrzeć ściganie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Póki co pokazują w pon 37 stopni..Masakra Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Oj tak, temperatura pow. 30-ki to masakra i dla organizmu i dla opon ale co tam będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 krl zapodaj mi na PW do siebie nr telefonu to jak będę na miejscu to się odezwe hmm..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Dobra, nie zawracam gitary - zapłacone za poniedziałek. Nię będę kombinować z wtorkiem, bo może być kłopot z powrotem do domu ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Trzeba będzie faktycznie jakieś Track Party w niedzielę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 biorę deszczówki, znaczy padać nie będzie Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Trzeba będzie faktycznie jakieś Track Party w niedzielę zrobić.No, ja kiełbę biorę. Panowie - zadbajcie o grill, węgiel i piwo :biggrin:. A propos - ja deszczówki też biorę, więc będziemy pływać, ale w strugach potu :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 piórko ja mam wolne miejsce w busie na 2 dni tylko do legionowa mi zajebiście nie po drodze... Wysłałem Ci PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ja również będę, w jakim stanie i jak wyposażony to nie wiem, zobaczymy ale na 100% będę. ;)To jak z tym grillem, będzie ? Ja nie będę miał, więc liczę że do kogoś się wbiję, a na SD nie liczę :). Ktoś mnie przygarnie ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ja niestety grilla nie mam, mogę wziąć piwo, tylko kto będzie pił, żeby nie wyszło, że wszyscy się oszczędzają? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 piórko ja mam wolne miejsce w busie na 2 dni tylko do legionowa mi zajebiście nie po drodze... Wysłałem Ci PWO - dopiero zobaczyłam PW... Przepraszam.Songoku, ja już pojadę tylko na jeden dzień - dzięki za pomoc i do zobaczenia w niedzielę. Co do grilla i piwa, to organizator wysyłał maile o tym, że będzie imprezka za 30zł - to nie wiem, w końcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 nie bedzie, po piwku jest za friko, a reszta zgodnie z konsumpcja na miejscu można będzie kupić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Okazuje się, że można być na SD bez motocykla i tez jest fajnie a nawet bardzo fajnie. Oglądanie organizatorów mierzących na słuch głośność motocykli wśród wielu innych chodzących maszyn bezcenne :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Najdroższy speed day w moim wydaniu. :DJedna sesja około 170zł Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi