songoku Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 ja biorę ze sobą ori wydech i mam wyj**ane, najwyżej będę jeźdeził z ori puszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Urlop zatwierdzony. Jak się dodzwonić do Speed-Daya - nie mogę znaleźć numeru? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Ra to dopisujesz się do listy? Zniżka 50 pln będzie na bank :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Kto jedzie na 29go z Wawy?Mam jedno miejsce na przyczepie albo chętnie do kogoś dołącze Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Czy może ktoś z was posiada namiar na inną osobę dostarczającą przyczepy na tor w Poznaniu niż Pani która śmiga na HD (niestety nie znam imienia) - niestety przyczep brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megic_pl Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Kto jedzie na 29go z Wawy?Mam jedno miejsce na przyczepie albo chętnie do kogoś dołącze Cześć, jestem tutaj nowy i szukam transportu jak się dostać na SD.Jeżeli masz wolne miejsce na przyczepce to chętnie się piszę. Jakby co daj znąć to się jakoś dogadamy.Dzięki. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 wysłałem Ci PW. Z transportem Ci nie pomogę i sporo ludzi leci na 1 dzień. jeśli masz ochotę na zniżke to dopisuj się do listy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 1. songoku2. slajciak (kolega z innego forum)3. extradam (kolega z innego forum)4. kwazi (kolega z innego forum)5. _Ra_6. ... Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 aktualna lista1. songoku2. slajciak3. kwazi4. konrad (kumpel kwaziego)5. _Ra_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 O grill będzie na SD już w niedzielę od 20 do 24 i chyba muza. :cool:Chyba pierwszy raz takie coś chcą zorganizować. :)Piórko ale Ty też zabierz ze sobą w razie co. :) Kiełbaski każdy dla siebie kupuje na wewnętrznym grillu ? krl będziesz już w niedzielę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Zabiorę, zabiorę :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Mam nadzieję, że będzie się można do Was przyłączyć i wreszcie poznać osobiście? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Owszem, będę już w niedzielę - może nawet załapię się jeszcze na jakiś wyścig i popatrzę jak śmigają fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 też mam plan być w niedziele, ale kurde patrzę na pogodę i jakis mordor ma byc w pon i wtorek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Mam nadzieję, że będzie się można do Was przyłączyć i wreszcie poznać osobiście?Jasne! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi