ernestZL Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Z tych wszystkich co podałeś to zdecydowanie najlepiej prowadzącym się sprzętem jest RN09. Jeden z fajniejszych moto na jakim jeździłem. Za dobrą dyche trzeba dać min 16 koła. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 może autor się wypowie jakie są teraz jego typy, a może już wybrał? Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor chyba ani razu nie odwiedził wątku, więc my tu sobie tylko gdybamy :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ja miałem podobny problem , finanse niewiele większe, padło na zx10r 05, jestem zadowolony, hamulce słabe ale moto diabeł ...Co do Sp1 i 2 to też zajebioza, choć to spalanie nie idzie w parze z mocą :)Hayka to autobus, komfort na zx10r jest porównywalny do hayki, hayka jedynie przed wiatrem i... deszczem zajebiscie chroni. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Z wymienionych tylko Gsxr. Za 15 możesz kupić CBR po slizgu. Aaa zapomniałem kumpel ma na sprzedarz takiego GSXRa w czarnym lakierowaniu bez lipy. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Dozbieraj jeszcze trochę, będę sprzedawał swoją ZX-10. 07r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi