przemek96 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Pearson ;) Też późno wróciłem, ale było warto , za rok będzie "nasz" jechał w supermono także czekamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Przemek opowiadaj kto i czym będzie leciał w mono ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Madafaka kombinuje ;) Silnik z Ktm rama chyba z apki , zresztą sam mógłby napisać :biggrin: Edytowane 21 Maja 2013 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 ciekawe, a jakie są wymogi do spełnienia by wystartować ? Będac tam mój Koleżka TWin dobrze to podsumował, że u nas w PL takie wyścigi nie miały by szans, zaraz by się znalazła armia przeciwników, obrońców ch***j wie czego, choćby żab które zamieszkują okolice trasy wyścigu itp Wiele nam brakuje do Pepików i ich podejścia do życia jak i rozrywki... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Pearson ;) Też późno wróciłem, ale było warto , za rok będzie "nasz" jechał w supermono także czekamy !No jasne że Pearson :cool:Zwycięzca z klasy 600 tez był niesamowity, staliśmy w mieście na hamowaniu do ostrego prawego i wchodził za każdym razem jak automat na centymetry od krawężnika - niesamowite wrażenia. Moto gp nie oferuje wg mnie takich doznań. Zna ktoś tego zawodnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Mam prośbę - jakby ktoś gdzieś widział zdjęcie kolesia w kosuli z kapturem, w corcoranach i spodniach skórzanych rozłożonym/śpiącym na motocyklu - dajcie znać. Jak otworzyłem oko w pewnym momencie bylo mi głupio od obiektywów. Edytowane 24 Maja 2013 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ciekawe, a jakie są wymogi do spełnienia by wystartować ? Będac tam mój Koleżka TWin dobrze to podsumował, że u nas w PL takie wyścigi nie miały by szans, zaraz by się znalazła armia przeciwników, obrońców ch***j wie czego, choćby żab które zamieszkują okolice trasy wyścigu itp Wiele nam brakuje do Pepików i ich podejścia do życia jak i rozrywki... Pzdr. W Polsce mamy coroczne, piesze wyścigi do Częstochowy. Dzięki tym "ścigantom", imprezy jak w Horicach, wyścigi+nocne atrakcje, są nie możliwe. Pogódźmy się z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 spiwor wyspałeś się chociaż ? :biggrin:gargamel czy Ty spałeś w campingu "U Veze" czyli tam gdzie są ściganci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 spiwor wyspałeś się chociaż ? :biggrin:gargamel czy Ty spałeś w campingu "U Veze" czyli tam gdzie są ściganci ? Spałęm jak co rok na polu koło padock-u. Tam przynajmniej obudziłem się:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Pewno tam łaziłem, a nawet nie wiem . Ja byłem tam gdzie się płaciło 100 koron za dobę(czyli w dół w stronę lasu od prostej startowej), ale następnym razem idę bliżej campu u Veze, tam jest chyba za friko . Edytowane 24 Maja 2013 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Niedaleko Twojej miejscówki w sobotę, stało zaparkowane Paningale. Tłumy się zbierały żeby podziwiać. Siedziałem w knajpie po drugiej stronie. Edytowane 24 Maja 2013 przez gargamel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Czyli byłeś na tej górce naprzeciw trybun i podium ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dokładnie. Tam jest najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Nooo litry wychodzące na gumie... no to wiem gdzie się za rok umiejscowić, tylko czy jechać znowu autem czy na moto. No nic dużo czasu jeszcze zostało ;) Ale są jeszcze inne wyścigi drogowe w pepikach które zamierzam odwiedzić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Wybiera się ktoś z dolnegośląska , podobno przednia impreza, Miasteczko wyłączone z ruchu i organizowany wyścig. Niżej w linku podaje więcej info wraz z filmami z poprzednich lat. http://www.amkhorice.cz/cz/zavody/300-zatacek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi