Gość Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Z chęcią i zaciekawieniem dziecka przeczytałem i obejrzałem twoją relację. Napisałeś i pokazałeś to wszystko w sposób prosty i szczery, a tym samym bardzo ujmujący. Dobrze że polazłem za KaroląS :icon_razz: inaczej bym tu nie trafił.Co do wycieczek, to jest mnóstwo pięknych miejsc, ale.........jak ktoś w tobie ziarno zasieje, (we mnie szpitalny dziadek i Ty) to potem rośnie i w końcu musisz to zobaczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ludzie w tym regionie są szczerzy, otwarci i bardzo ufni, a to co przeżyli nadaje się na nie jedną książkę i nie jeden film, ale kogo to dzisiaj interesuje?Trzeba tam pojechać i zobaczyć to wszystko, dotknąć i doświadczyć tego roztocza jak kolega spiwor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 My takze dzis cwiczymy te strony. Startujemy od Batorza i cisniemy na poł-wsch, na Turobin, Szczebrszszyn, Roztocze jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Z Gródka i rzut beretem do Hrubieszowa. Pokręciłem sie troche po Hrubieszowie (może spotkam Dominikę?), później udałem sie do rynku i wyłożyłem się na moto grzejąc sie w słońcu. Czemu nie zadzwoniłeś? :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dobrze że polazłem za KaroląS :icon_razz: inaczej bym tu nie trafił. śledzisz mnie :icon_eek:hehe widzisz czasem można coś ciekawego przeczytać/odkryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) Spiwor, tak myślałem ,że to pierwsze zdjęcie to gdzieś w moich okolicach, mieszkam we wsi Zastawie :) Skrazyżowanie w kształcie litery T i sklep po prawej to w Hoszni Ordynackiej, ale gdzie jest ta tablica to nie kojarze. Pisałeś wceśniej,że zmodyfikowałeś troche moją trase i w Hoszni Ordynackiej skręciłes w lewo na Gilów-Radecznica, no a teraz napisałeś ,że skręciłeś w prawo czyli na Hosznię Abramowską :rolleyes: zawracałeś póżniej....? Być może to jakaś nowa tablica , o której ja nie wiem :huh: Jechałeś przez Gilów-Podlesie-Zaporze-Radecznica czy Albinów-Teodorówka-Chłopków-Latyczyn-Radecznica ?? Edytowane 5 Maja 2013 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 śledzisz mnie :icon_eek:hehe widzisz czasem można coś ciekawego przeczytać/odkryć Nie no Karola za kogo Ty mnie uważasz, przykro mi :sad:Na stronie głównej zobaczyłem że wyświetla się temat Roztocze, że Ty tam coś napisałaś i w ten sposób trafiłem tu i bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Nie no Karola za kogo Ty mnie uważasz, przykro mi :sad:Na stronie głównej zobaczyłem że wyświetla się temat Roztocze, że Ty tam coś napisałaś i w ten sposób trafiłem tu i bardzo dobrze. Ależ się zestresowałeś :D luzik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) Ależ się zestresowałeś :D luzik :D :)Karola to żart był :P ja tam się niczym nie stresuje, wręcz przeciwnie :laugh: Edytowane 5 Maja 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dominiika wiem jak to tragicznie brzmi ale rozładował mi się telefon. Później jeszcze na stacji próbowałem go uruchomic ale niestety się nie udało, a potrzebowalem od Ciebie też pomocy bo na mapie nie mialem Masłomęcza :( Syrek chyba się troche pogubiłem :)Z głównej drogi w Zastawiu skręciłem zaraz za stacją, przy okazji zapytałem się młodego tubylca zdążającego na przystanek czy dobrze jadę bo chyba skręciłem ciutkę za wcześnie. I faktycznie zdjęcie to zrobione jest w Hoszni Ordynackiej, tam skręciłem w prawo a później udałem sie do Hoszni Abramowskiej i to drugie zdjęcie jest prawdopodobnie w Teodorówce, są tam dwie duże studnie, pierwsza po lewej a druga trochę dalej po prawej stronie. Z tego wychodzi, że prawdopodobnie jechałem przez Chłopków. Z mapy mi wychodzi, że ta tablica jest na skrzyżowaniu Teodorówka - Średniówka. Za dobrze trasy nie pamiętam bo skręcałem wszędzie gdzie miałem ochotę, najczęściej droga kończyła sie polna drogą którą zapewne dojechałbym do nastepnej miejscowości ale to błoto... W innej np.kończyła się świetlicą i tam właśnie jest, nie wiem jak to nazwać - sygnalizator przeciwpożarowy starodawny czy cos takiego. Fajnie było poznać te tereny bo w szkole o tym nie uczyli i nic tak naprawdę nie wiedziałem o tych terenach. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 :)Karola to żart był :P ja tam się niczym nie stresuje, wręcz przeciwnie :laugh: Powiadasz, że wyluzowany facet z Ciebie. Tak trzymaj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) Ta miejscowośc ze świetlicą to zapewne Sredniówka, dojazd do wioski ciągle z górki, no a pożniej pod górke :) Takich sygnlizatorów wiszących na słupkach jest kilka w okolicy :)Mam zagwózdke z tą tablicą, bo te tereny znam jak własną kieszeń, sprawdze, bo byc może to coś nowego. Edytowane 5 Maja 2013 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 W sumie to nie jest nowe, przy tym, z tego co pamiętam, coś w stylu zalesionego wąwozu jest,jak się dowiesz daj znać, bo zaciekawiło co to może być. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi