Volks Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam szanowne grono. Chwilowo budżet nie pozwala mi na poważniejszą inwestycję, a że pogoda piękna za oknem to już mnie skręca.I tak 5 tyś mógłbym poświecić na zakup jakiegoś choppera. Jestem osobą wysoką 192 cm, trochę sprzętów już miałem więc i doświadczoną dlatego pojemność im wyższa tym lepsza. Może ktoś ma zakurzoną w stodole maszyne i chce się jej pozbyć. Rocznik wiadomo, za tą cenę lata 80+ Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Za ta kwotę to czopka na chodzie ciężko ci będzie kolego kupić proponował bym lepiej poczekać i uzbierać więcej $$$ bo się napalisz i jakaś minę kupisz . Znajomy kupił ostatnio bo już wytrzymać nie mogł Moto Guzzi nie ważne że rama spawana i krzywa szpachla odpada . Ale motura już ma- szkoda tylko że strach na niego wsiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 patrzałem to virówki są w przystępnej cenie tylko nie wiem czy nie bedzie troche za mały na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Magne starą ew Virago 1,1 jeśli to koniecznie musi być czopek. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) patrzałem to virówki są w przystępnej cenie tylko nie wiem czy nie bedzie troche za mały na mnie.535 był za mały dla mnie (192cm), kolana pod brodą i w kierownicy przy manewrowaniu. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość małaMi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 za tą kasę to chyba tylko duży skuter rocznik + 2000r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 za tą kasę to chyba tylko duży skuter rocznik + 2000r. No bez przesady. Stare roczniki chopperów można znaleźć spokojnie do 5 tyś. Założyłem temat tutaj z nadzieją, że może znajdzie się ktoś pewny i uczciwy a nie pierwszy lepszy handlarz z ulicy :) No ale chyba bede musiał zaryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Stare roczniki chopperów można znaleźć spokojnie do 5 tyś. TaaaaaaaaaaaaaaaStare przed 90 rokiem.I jak za 5 kola to jedynie Virago 1100 ( przy Twoim wzroscie ) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Niestety ktoś pewny i uczciwy zna wartość swojego moto, i nie odda w promocji.Weź pod uwagę, że sam serwis wiosenny + nowe opony to już jest prawie połowa kasy, jaką chcesz wydać.Więc albo małe moto z małą pojemnością, albo szukaj jakiegoś neoklasyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Te 5 tyś daj na lokatę i jak uzbierasz trzy razy tyle to coś sobie kupisz :blush: .Jeżeli tak bardzo się upierasz przy dwóch kółkach to za tą kasę polecam rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 http://allegro.pl/kawasaki-zl-600-eliminator-i3174935118.html Przynajmniej silnik będziesz miał normalny a mocy i tak więcej niż w 95% czopków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 http://allegro.pl/ka...3174935118.html Przynajmniej silnik będziesz miał normalny a mocy i tak więcej niż w 95% czopków.I siedział w kucki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi