Dejn Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam, chciałbym się pochwalić moim nabytkiem, jest to Triumph Daytona 600 z 2004 roku. Przez całą zimę rozglądałem się za CBR F4, pojechałem po R6, wróciłem z Daytoną. :biggrin: Życie weryfikuje plany, jestem jednak bardzo zadowolony z wyboru. Przejechałem nim jak do tej pory około 200 km i sprawuje się świetnie. Mam tylko nadzieję, że będzie bezawaryjny, gdyż w tym kraju, nie jest łatwo o części do niego. Zdecydowałem się jednak zaryzykować. Zobaczymy co przyniesie przyszłość... ;)P.S. Marzenia jednak czasem się spełniają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Przez całą zimę rozglądałem się za CBR F4, pojechałem po R6, wróciłem z Daytoną. Szkoda że nie Honda, ale ważne że nie Suzuki :) Szczerze gratuluję :) :) Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Gratulację ,Triumph to .. Triumph :crossy: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Gratulacje. Prezentuje sie swietnie i faktycznie nieczesto mozna go spotkac. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nieprzecietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Znakomity. Gratulacje. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 czesci znajdziesz w intermot0ros napewno. Fajny sprzecik. HONdy sa dla nudziarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Z częściami nie ma żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Gratulacje, prezentuje się zacnie Cytuj www.vfr-oc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lusinda Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wyjątkowa i piękna maszyna, ale najważniejsze że Twoja ;) GRATULUJE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 czerwony, +5km/h do prędkości ;) pogratulował. Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Kupiłeś od dziewczyny ? Gratulacje tak czy siak :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Niby fajny ale jak się na niego patrzy trudno nie oprzeć się wrażeniu że jakiś niedojebany jest, coś mu brakuje :D nie wiem upsów może :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 To chyba widziałem go dziś, bo kojarzę z widzenia, ale na żywo wygląda lepiej.Kręciłeś się dziś w ekipie z innymi sportami, w tym GSX-R-em? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejn Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 To chyba widziałem go dziś, bo kojarzę z widzenia, ale na żywo wygląda lepiej.Kręciłeś się dziś w ekipie z innymi sportami, w tym GSX-R-em? :)Robiłem wczoraj trasę Olsztyn - Warszawa z kumplem na GSX-R. Na jakiś czas przyłączył się do nas jakiś sport (nie wiem dokładnie jaki, bo tylko z daleka w lusterkach go widziałem) przed Pułtuskiem bodajże, ale w Pułtusku zjechał z trasy. Przez resztę trasy jechaliśmy tylko we dwójkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi