Skocz do zawartości

Mondeo mk3 2005-2007

Nico
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Robetr J. - nie zgodzę się z Tobą z prostej przyczyny, sprzedaję auta nowe i używane i słyszę jakie klienci mają preferencje i opinie.

Jeśli uważasz, że Alfa nie traci na wartości, to chyba nie wiesz jak drogo można sprzedać auta "społecznego zaufania".

Robetr J. - nie zgodzę się z Tobą z prostej przyczyny, sprzedaję auta nowe i używane i słyszę jakie klienci mają preferencje i opinie.

Jeśli uważasz, że Alfa nie traci na wartości, to chyba nie wiesz jak drogo można sprzedać auta "społecznego zaufania".

Masz takie prawo. Przeczytaj uważnie i ze zrozumieniem, pierwsze zdanie mojego postu #59. Wspomniałem tam że............

Śkoda SuperB 1.9 Tdi cena nowej w 2006 r. +/- 94 tyś. zł. obecnie +/- 28 tyś. zł.

VW Passat 2.0 tdi Comfort cena noweg w 2006 r. +/- 96 tyś zł. obecnie 30 tyś. zł.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDM cena nowej 2006 r. +/- 94 tyś. zł. obecnie +/- 26 tyś. zł.

Nie widzę żeby Alfa 159 traciła więcej na wartości od konkurencji.

Na szybkiego z pamięci, potem zweryfikuje ceny nowych które podałem.

Panowie co to za pierdolenie?

Kupujecie auto i od razu liczycie ile stracicie?

Wam kury szczać prowadzać, a nie autami jeżdzić.

I za to Cie lubie, kur*a Panowie, a gdzie uśmiech na twarzy przy każdym wyjsciu z domu? Ile radosci przy przemierzaniu tras? Ja np. jesli kupuje auto to jest to zakup podobny do kupna motocykla, dla mnie auto ma cieszyc oko po kazdym wyjsciu z domu. Gdybym szukał woła roboczego kupiłbym passata w tedeiku i ganiał. A Alfa to Alfa, wystarczy spojrzec, każdy detal, światła, wloty w przednim zderzaku, zespolone trzy okrągłe lampy z tyłu pod jednym kloszem, po prostu ma to coś co kręci, tak samo jak duże cycki u fajnej blondyny.

Pozdro.

BYŁO:

-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.

JEST:

-Honda VFR 750 rc36 I 90r.

tak samo jak duże cycki u fajnej blondyny.

Pozdro.

Alfa też ma cycki - popatrzcie na zegary... :laugh: .

Czytając te porady, dochodzę do wniosku, że większość z Was, Panowie (na szczęście nie wszyscy) jesteście nudni w swej praktyczności - passat, skoda... Aż się nie chce wierzyć, że tyle nudy wśród motocyklistów...

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Mondeo MK3 jeśli się nie psuje to rewelacja, jazda przestrzeń czysta przyjemność, jestem użytkownikiem więc mogę trochę na ten temat się wypowiedzieć?

Własnie JESLI sie nie zepsuje...z mondeo to jest loteria, pompa sie luszczy, wtryski padaja jak muchy.

Ostatnio gadalem z gosciem ktory kupil zonie mondeo i po 2 miesiacach znana awaria...Naprawa -4000zł z kieszeni.

Niektorzy sie chwalili, ze jezdzili bez awarii, tylko wymiany eksploatacyjne ale jak mam liczyc na szczescie to...szkoda gadac.